Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
19-01-2007, 19:41:00

dziewczyny czy wszystkie rodzaje (toleriane, unifiance) tego la roche maja takie same odcienie?? bo na tej stronce, którą podała Paula (przy okzaji duże DZIĘKI) pokazane są kolory to są wszystkie dostępne odcienie??i jak na mój gust to one sa za ciemne - nawet ten beige champagne ja mam bardzo jasną cerę i wydaje mi się, że będę wyglądać jak kosmita po zastosowaniu takich kolorów. Jeśli się ktoś orientuje to niech da znać, będę very wdzięczna - wolę się dobrze zastanowić przed kupnem bo szkoda trochę wydać ok. 70 zł na coś co potem będzie nie do użytku. Można w ogóle jakoś spróbować sobie odcień w aptece?? To by było chyba najlepsze rozwiązanie - tylko nie wiem czy możliwe. MALEŃSTWO
Wtajemniczona
19-01-2007, 20:14:00

W sumie nie wiem, czy są takie same, bo moja 11 toleriane nazywa się light beige i jest naprawdę dość jasna- chyba nawet troche za jasna dla mnie, a nie wiem czy jeszcze 10 nie ma Ja jak kupowałam, to dostałam od pani aptekarki najpierw testery i lusterko myślę, że w porządnej aptece zawsze można o to poprosić i wtedy już dobierzesz odcień
gość
19-01-2007, 20:33:00

aguniek dzięki za cenne informacje - teraz wiem czego mogę się spodziewać i czego moge się domagać MALEŃSTWO
Wtajemniczona
19-01-2007, 20:57:00

Proszę bardzo
Bleeee, musze się uczyć...
gość
20-01-2007, 07:18:00

Dzieki Paula za linka tak ogolnie to slyszalam ze ten unifiance jest lepszy. Tzn wiecej pozytywnych opinii na jego temat niz tego drugiego. No a jak w szczecinie jest tylko w 3 aptekach to nie dziwie sie ze w Oswiecimiu nie ma :D hehe. Pojade do Kraka to sobie kupie ( jak jest tu ktos z krakowa to moze doradzi mi gdzie mozna kupic ten unifiance? bylabym wdzieczna albo gdzie mozna probki dostac to wtedy bym sobie kupila na necie) pozdrowionka. Lenka
gość
20-01-2007, 11:31:00

Zgadzam sie, ja tego UNIFIANCE stoduje od paru lat i jestem bardzo zadowolona. on wlansie jest przyystosowany do skory tradzikowej miedzy innymi dlatego wszytsko super kryje. Ten drugi chyba mniej kryje, wiec lepszy dla kogos kto juz ma ladna buzie. Ja uzywam 13 i jest juz dosc jasny to mysle, ze 11 bedzie dobry dla osoby o naprawde jasnej skorze. I tam gdzie sa te pudry w aptekach to na spokojnie powinni dac jakis tester, sa normaklnie w saszetkach te pudry bo zawsze jak kupuje to jeszcze dodatkowo dostaje jakies probki. Wiecie ten puder jest drogi wiec laski nie robia. Pozdarwiam Paula
gość
20-01-2007, 20:33:00

dokładnie cały miech i nic, nadal cała w zaskorniakach i krostach to normalne? ???? jak wy mieliscie???? zrezygnowany zupełnie basiek
gość
21-01-2007, 09:09:00

prosze o inrormacje na temat picia alkoholu przy stosowaniu ***!
gość
21-01-2007, 09:59:00

ja biore 3 tyg i tez mam strasznie trzeba troche poczekac cudow nie ma. Za to jak sobie pomysle o wyniku koncoweym to od razu mi lepiej nie ma sie co zalamywac. Ja wychodze z zalozenia ze jesli nic nie pomagalo i wygladam tak jak wczesniej albo nieco gorzej to przetrwam jeszcze te 3 tyg czy ile tam bedzie trzeba. Wielkiej roznnicy nie ma :D ale mam nadzieje ze bedzie na koncu kuracji pozdro Lenka
gość
21-01-2007, 10:12:00

Basiek głowa do góry!!! Lenka ma rację - jak juz tyle się wytrzymało z tym problemem to jeszcze trochę cierpliwości damy radę wykrzesać. U mnie też rewelacyjnych efektów nie ma - chociaż to okropne coś na policzku zmniejszyło już swój rozmiar o połowę i powoli bo powoli, ale systematycznie schodzi i się wysusza. Trzymajcie się MALEŃSTWO

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: