Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-08-2007, 20:08:00

Aguniek ja myje twarz produktem firmy AA HELP, KREM_ŻEL do mycia twarzy do skory atopowej wrazliwej itp, naprawde jest super, nawet dodatkowo jak masz makijaz pomalowane rzesy itp to wszytsko zmyje dokladnie, ale co najwazniejsze tutaj to napewno lagodzi i wydaje mi sie, ze dzieki niemu skora jest bardziej jednolita. Biala tubka z krzyzeem narysowanym na czerwonym tleLatwiej bedzie odszukac jakies 13,14zl

Uzywam tez Toniku matujacego Nivea Visage i jest naprawde fajny ale wiadomo to dopiero dla tych, ktorzy zakonczyli kuracje

Paula
gość
16-08-2007, 20:34:00

Hej
Mam do was małe pytonko. Stosuję *** (30) od dwóch miesięcy. Standardowo - nie jest lepiej - nasilenie. Ale mniejsza z tym. Zauważyłam jednak, iż odkąd biorę ten lek, tworzą mi się pod skórą takie twarde ropne grudy, których za żadne skarby nie mogę usunąć. Kilka postów wcześniej pisano o cystach, i o tym, iż usuwac je trzeba chirurgicznie. Napiszcie proszę, czy też macie podobny problem, i czy owe grudki znikakają same, czy też potrzebna będzie wizyta specjalisty?
Pozdrawiam
________
SHE
Wtajemniczona
16-08-2007, 20:49:00

Dzieki Paula. Właśnie tak myśle, że połaczenie- żel do mycia twarzy dla skóry wrażliwej i suchej i tonik to tłustej będzie optymalne
Chyba jednak zostane przy moim Cetaphilu, bo jest naprawde rewelacyjny, a tonik zobacze, jakis tam kupię...

SHE, ja całe szczęście nie miałam żadnych cyst ani nic takiego, ale myślę, że na razie sie nie martw, jeszcze wiekszość kuracji przed tobą i te grudki powinny zniknąć, bron boze ich nie wyciskaj!!!
gość
16-08-2007, 22:32:00

Jeśli chodzi o zajady to chyba rzeczywiście każdy je ma, ja także I rzeczywiscie widac je z daleka. Probowalam juz paru preparatow, ale wszystko jest sucks (czyt. do dupy ). Moj ojciec ostatnio mowil, ze czytal wypowiedz jakiego lekarza i ze mam sprobowac zwyklego octu. Oczywiscie ze sprobowalam. Fakt, szczypalo na poczatku jak diabli, ale mialam wrazenie, ze zajady jakby sie rozpuszczają. Na początku wygląda to troche jakbym posmarowala wybielaczem zajady, sa takie jasne. aLE pozniej rzeczywiscie znikają. Sprobujcie sami

Aga z Łeby

A co do kosmetykow z AA to są niezawodne. I Nivea tez ale rzeczywiscie raczej po kuracji (chodzi o toniki).
gość
16-08-2007, 22:34:00

Jakby ktos pytal, to od 4 lat męczę się z trądzikiem ropowiczym (drugi z najgorszych, zaraz po piorunującym)

Aga z Łeby
gość
17-08-2007, 00:04:00

Ja na cysty dostalam dodatkowo Encorton - likwiduje stany zapalne. Biore to jak mi cos sie pojawi. teraz mam na policzku (juz pisalam, 8 opakowanie), wczesniej mialam na uchu tam, gdzie sie wpina kolczyka - bylo sine, napuchniete i strasznie bolalo - nie moglam spac na lewym boku. po 2 dniach brania encortonu minelo. jednak biore go tylko jesli cos takiego mi sie pojawi bo encorton i izo non stop brane to juz nieciekawa sprawa moze byc.

Ktos pytal o blizny i przebarwienia:

przebarwienia moze i tak, ale blizny robia sie bardziej widoczne podczas kuracji. pamietam ze tym sie najbardziej zalamalam bo u mnie jest nie za ciekawie.

Pytalam kiedys o adres strony, gdzie mozna wrzucic swoje zdjecia..
wiecie, ze jak zaczelam je robic a potem ogladac to wpadlam w niesamowity placz i szloch..nie spalam cala noc.. to byl okropny widok.. no co dzien przykrywam sie wlosami i nikt nie widzi moich blizn, sama staram sie na siebie nie patrzec bo zawsze zle sie to konczy. wiec wgrywanie zdjec na kompa to chyba nie do przeskoczenia dla mnie..
gość
17-08-2007, 07:37:00

17-08-2007 o 02:04, gość :
Ja na cysty dostalam dodatkowo Encorton - likwiduje stany zapalne. Biore to jak mi cos sie pojawi. teraz mam na policzku (juz pisalam, 8 opakowanie), wczesniej mialam na uchu tam, gdzie sie wpina kolczyka - bylo sine, napuchniete i strasznie bolalo - nie moglam spac na lewym boku. po 2 dniach brania encortonu minelo. jednak biore go tylko jesli cos takiego mi sie pojawi bo encorton i izo non stop brane to juz nieciekawa sprawa moze byc.

Ktos pytal o blizny i przebarwienia:

przebarwienia moze i tak, ale blizny robia sie bardziej widoczne podczas kuracji. pamietam ze tym sie najbardziej zalamalam bo u mnie jest nie za ciekawie.

Pytalam kiedys o adres strony, gdzie mozna wrzucic swoje zdjecia..
wiecie, ze jak zaczelam je robic a potem ogladac to wpadlam w niesamowity placz i szloch..nie spalam cala noc.. to byl okropny widok.. no co dzien przykrywam sie wlosami i nikt nie widzi moich blizn, sama staram sie na siebie nie patrzec bo zawsze zle sie to konczy. wiec wgrywanie zdjec na kompa to chyba nie do przeskoczenia dla mnie..

Wydaje mi się, że jesli czasem nie mozemy czegos przeskoczyc to dobrze by było to obejść. Więc ja np staram się patrzec w lusterko na siebie ale np na oczy, usta, to co mam ladne. Nie analizuje moich zmian. Bo to nic nie da. Jesli chodzi o blizny i zaczerwienienia to znam swietny puder. Nalozysz go rano i juz patrzenie w lusterko bedzie bajką

http://www.allegro.pl/item223853035_vichy_dermablend_podklad_wybierz_kolor_super_cena.html

Aga z Łeby
gość
17-08-2007, 07:46:00

16-08-2007 o 20:58, gość :

ZAJADY tworza sie zapewne u kazdego kto bierze izo.Otoz sa to takie czerwone plamy na koncikach ust ktore raz sa wieksze a raz mniejsze i sa naprawde denerwujace bo je widac z daleka i sa czerwone i pekaja i skórka z nich schodzi mam nadzieje ze juz wiesz o co chodzi---anula

Dzięki za info.
Czyli ja też to mam i strasznie mnie to irytuje
gość
17-08-2007, 07:59:00

kupiłam wczoraj DUAC ŻEL (izo zaczne dopiero we wrześniu ) jak przeczytałam ulotke ze jest na średnio nasilony trądzik to sie załamałam że dla mnie będzie za słaby i w rezultacie kolejna bezskuteczna maść wyleci przez okno... Posmarowałam wczoraj,troche piekło a dziś rano....... Szczerze mówiąc to nie pamiętam żeby jakakolwiek maść TAK działała po pierwszym razie, naprawdę widzę różnicę, oby tak dalej Jestem bardzo zadowolona.
Kylie

gość
17-08-2007, 08:08:00

Siemka! za tydz zaczynam leczenie powiedzcie mi co sie dzieje z małymi zaskornikami? bo mam ich sporo na brodzie..zamieniaja sie w ropne pryszcze? miał moze ktos cos takiego i mi odpowie? pozdrawiam Paulina

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: