Reklama:

Brodawki płaskie na twarzy!!! (280)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
15-04-2009, 14:01:00

a można wiedzięc ile zapłąciłęś z przesyłką bo za przesyłke wyskoczyło mi 9,99dolarów z góry dzięki
gość
17-04-2009, 13:03:00

witam..
Ja miałam straszny problem z tym dziadostwem..mialam te brodawki okolo roku..z poczatku nie wiedzalam co to w ogole jest..pozniej poszlam do dermatologa..polecil mi ATNEDERM..tanie bo kosztowalo okolo 20 zl, jest to płyn złuszczający na tradzik...bardzo mi pomogł teraz nie mam juz brodawek w ogole..zeszly mi w ciagu 2 tygodni..lecz w czasie kiedy sie go stosuje wyglada sie starsznie..nie mozna nawet nalozyc makijazu bo wszedzie sa zluszczajace sie skorki..ale sa za to pozniej efekty( chociaz naprawde przezywalam zalamanie nerwowe kiedy patrzylam w lustro).. stosowałam go jeszcze pozniej profilaktycznie przez jakis czas..
plyn uzywa sie punktowo za pomoca wacika do uszu do 2 razy dziennie...
Generalnie płyn ten mi pomogl wiec z czystym sumieniem moge go polecic..moze komus tez pomoze..
Zycze powodzenia...
gość
18-04-2009, 09:30:00

przepraszam za pomyłke to ATREDERM...o stezeniu 0,025%
gość
19-04-2009, 04:08:00

WITAM,SŁUCHAJCIE MOJA CÓRKA OD TAMTYCH WAKACJI MĘCZYŁASIĘ Z BRODAWKAMI PŁASKIMI NA TWARZY MIAŁA ICH OKOŁO 6-7. 4 na policzki i 3 na czole przy włosach.Leczyła się najróżniejsymi masciami i u róznych dermatologów i nic,dopóki sama nie zadziałałam.KUPIŁAM WPANU MUSUJĄCE W APTECE I NAJZWYKLEJSZY CYNK W TABLETKACH.PO 3 TYGODNIACH SKÓRA BYŁA GŁADKA JAK U NIEMOWLAKA I ZERO BRODAWEK.NAPRAWDĘ DZIAŁA,I ŻANDE MASCI NIE SĄ POTRZEBNE CZY WYMRAŻANIE U LEKARZA!!!!!SPRÓBUJCIE!!!!CZYTAŁAM ZE CZĘSTO WYNIKIEM POJAWIENIA SIĘ BRODAWEK JEST OSŁABIENIE UKŁDAU IMMUNOLOGICZNEGO A CYNK POMAGA W JEGO WZMOCNIENIU.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WYLECZENIA!!!EMILA
gość
20-04-2009, 14:06:00

hej! w jaki sposob pojawiały wam się te brodawki? chodzi mi o to czy stopniowo; pojawiła się jakaś jedna, dwie a później coraz więcej? mnie wysypało (chyba tym) praktycznie z dnia na dzień! i swędzi strasznie! w sumie nie jestem pewna czy to brodawka płaska czy może jakieś uczulenie, muszę w tym celu do lekarza się wybrać ale tego się z dnia na dzień nie da zawsze zrobić proszę o odpowiedź z góry dziękuję
gość
20-04-2009, 22:38:00

A próbował ktoś na to mleczka Dardia? Powinno pomóc, mnie zawsze pomagało na problemy ze skórą, nawet na AZS. Kto wie, może więc warto spróbować? Pozdrawiam.
gość
21-04-2009, 19:42:00

dziewczyny ja miałam całe czoło wysypane brodawkami płaskimi a kolo oka to miałam masakre poprostu!!!!! i zastosowałam żel przepisany przez dermatologa - ISOTREXIN - brodawki zeszły w okrągły tydzień - byłam w szoku!!!! cerę mam gładziutką!!!! bardzo wszystkim polecam!!!! kosztuje ok.40zł, a starcza na bardzo długo!!!! uwaga!!! jak sie nim posmaruje to brodawki pieką... naprawdę polecam!!!!

byłam w wielkiej desperacji bo brodawki rozsiewały sie w expresowym tempie!!! ile ja nocy nie przespalam ciągle myslac ze wygladam jak tredowata!!! czytalam wiele komentarzy juz byłam tak załamana ze mialam zastosować krew menstruacyjna - bo slyszałam ze pomaga!!! az wkoncu ruszylam moja szanowna i poszłam do dermatologa a on trafił w 10 z tym żelem!!!!
gość
23-04-2009, 17:25:00

Witam. Ja również stosowałam ATREDERM i to o stężeniu 0,050% łuszczyłam sie fatalnie, piekło okropnie(bo jak wypalać naskórek którego już nie ma, wypalałam podrażniona skórę), myślałam,że mi pomogło,ale niestety to było chwilowe,na powrót tego cholerstwa nie musiałam długo czekać,bo po ok tygodniu miałam tego równie dużo jak przed kuracja. Potem były jakieś płyny robione -z marnym rezultatem.Zamówiłam więc glistniki jakis miesiąc temu ale nie mogę powiedzieć czy pomaga,bo sadzonki rosną w bardzo wolnym tempie i ma mało soku. Muszę jeszcze dodać,że męczę się już od ok 4 lat i nic mi nie pomaga. Mam już serdecznie dość i nie wiem co mam robić. Aha i muszę dodać,że konsultowałam się w sprawie wymrażania z lekarzem przeprowadzającym ten zabieg i powiedział,że może mi zejść po 20 zabiegach a może nie zejść w ogóle. Może Wy wiecie co jeszcze mogę zrobić bo ja nie mam pojedynczych brodawek tylko jestem cała wysypana, na czole mam prawie brodawke na brodawce, koło ust i przy oczach też, a na pozostałych częściach twarzy trochę mniej.POMOCY!!!!
gość
23-04-2009, 17:28:00

Witam. Ja również stosowałam ATREDERM i to o stężeniu 0,050% łuszczyłam sie fatalnie, piekło okropnie(bo jak wypalać naskórek którego już nie ma, wypalałam podrażniona skórę), myślałam,że mi pomogło,ale niestety to było chwilowe,na powrót tego cholerstwa nie musiałam długo czekać,bo po ok tygodniu miałam tego równie dużo jak przed kuracja. Potem były jakieś płyny robione -z marnym rezultatem.Zamówiłam więc glistniki jakis miesiąc temu ale nie mogę powiedzieć czy pomaga,bo sadzonki rosną w bardzo wolnym tempie i ma mało soku. Muszę jeszcze dodać,że męczę się już od ok 4 lat i nic mi nie pomaga. Mam już serdecznie dość i nie wiem co mam robić. Aha i muszę dodać,że konsultowałam się w sprawie wymrażania z lekarzem przeprowadzającym ten zabieg i powiedział,że może mi zejść po 20 zabiegach a może nie zejść w ogóle. Może Wy wiecie co jeszcze mogę zrobić bo ja nie mam pojedynczych brodawek tylko jestem cała wysypana, na czole mam prawie brodawke na brodawce, koło ust i przy oczach też, a na pozostałych częściach twarzy trochę mniej.POMOCY!!!!
gość
24-04-2009, 12:56:00

Miałam kiedyś równocześnie brodawki płaskie na twarzy i rękach i bolesne brodawki na stopach (takie wrastające w głąb skóry). Pomogły mi leki homeopatyczne w granulkach, niestety nie pamiętam, jakie dokładnie. Na pewno był tam lek *** i coś jeszcze. Leczenie odbywało się pod kontrolą dermatologa (dawki poszczególnych leków były zmieniane) i o ile wcześniej nie mogłam się tego pozbyć, o tyle po homeopatii zniknęło dość szybko.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: