Witam serdecznie wszystkich desperatów :P.
Kochani.. na wstępie chciał bym podkreślić, że leczenie SKUTKÓW wszelkich chorób skóry po prostu mija się z celem. Szkoda na to pieniędzy Waszych rodziców i niepotrzebnego stresu. Powinniście zająć się leczeniem PRZYCZYNY powstawania zmian chorobowych na Waszej buzi. Od niedawna wiadomo, że główną przyczyną powstawania ropnych zapaleń ujść gruczołów potowych /mieszków włosowych jak i wszelakich chorób i niedoskonałości skórnych są GRZYBY CANDIDA! co w pewnym sensie, lecz też nie do końca, zaprzecza twierdzeniu iż w tej kwestii winne są hormony. Nie będę Robił Wam teraz wykładów na temat tych cichych zabójców zamieszkujących w organizmach każdego z Nas, ponieważ wiem, że nie tego oczekujecie. Odsyłałam Was do strony www.bioslone.pl. Znajdziecie tam dwie książki, których tytuły zamieszczam poniżej:
Andrzej Janus – „Nie daj się zjeść grzybom Candida” (cena: 20zł)
Józef Słonecki – „Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku”(cena: 5zł)
(wysyłka gratis!)
(Książki do zakupienia na stronie www.bioslone.pl. )
Konieczny jest zakup tych dwóch książek ponieważ jedna jest w pewnym sensie uzupełnieniem drugiej(sami się przekonacie).
Koszt zakupu wynosi zaledwie 25zł. Myślę, ze taki wydatek w porównaniu z sumami, które wydawaliście bądź też nadal wydajecie na przeróżne i niestety nie przynoszące efektów specyfiki jest groszową sprawą.
Zapewniam Was, ze informacje zawarte w tych książkach są naprawdę szokujące.
Podejmujemy się tylu poświęceń dla pięknego i zdrowego wyglądu a tym czasem trzeba tak nie wiele.
Zróbcie z tą informacją co chcecie..
Nie spotkałem jeszcze niezadowolonej osoby.
A na BLIZENKI polecam „OXYBRAZJĘ” – bezbolesny, bezinwazyjny, przynoszący niesamowite rezultaty zabieg z którego sam korzystałem. Cena nie jest za wesoła, ale myślę, że pieniążki w przypadku większości z Was nie grają roli.
W razie jakichkolwiek pytań piszcie na adres: paulopavoo@o2.pl w tytule/temacie wiadomości wpisując „TRĄDZIK”.
Służę pomocą