Reklama:

Blizny potrądzikowe (19)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-10-2008, 21:27:00

Witam serdecznie wszystkich desperatów :P.
Kochani.. na wstępie chciał bym podkreślić, że leczenie SKUTKÓW wszelkich chorób skóry po prostu mija się z celem. Szkoda na to pieniędzy Waszych rodziców i niepotrzebnego stresu. Powinniście zająć się leczeniem PRZYCZYNY powstawania zmian chorobowych na Waszej buzi. Od niedawna wiadomo, że główną przyczyną powstawania ropnych zapaleń ujść gruczołów potowych /mieszków włosowych jak i wszelakich chorób i niedoskonałości skórnych są GRZYBY CANDIDA! co w pewnym sensie, lecz też nie do końca, zaprzecza twierdzeniu iż w tej kwestii winne są hormony. Nie będę Robił Wam teraz wykładów na temat tych cichych zabójców zamieszkujących w organizmach każdego z Nas, ponieważ wiem, że nie tego oczekujecie. Odsyłałam Was do strony www.bioslone.pl. Znajdziecie tam dwie książki, których tytuły zamieszczam poniżej:

Andrzej Janus – „Nie daj się zjeść grzybom Candida” (cena: 20zł)
Józef Słonecki – „Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku”(cena: 5zł)
(wysyłka gratis!)

(Książki do zakupienia na stronie www.bioslone.pl. )

Konieczny jest zakup tych dwóch książek ponieważ jedna jest w pewnym sensie uzupełnieniem drugiej(sami się przekonacie).
Koszt zakupu wynosi zaledwie 25zł. Myślę, ze taki wydatek w porównaniu z sumami, które wydawaliście bądź też nadal wydajecie na przeróżne i niestety nie przynoszące efektów specyfiki jest groszową sprawą.

Zapewniam Was, ze informacje zawarte w tych książkach są naprawdę szokujące.
Podejmujemy się tylu poświęceń dla pięknego i zdrowego wyglądu a tym czasem trzeba tak nie wiele.

Zróbcie z tą informacją co chcecie..
Nie spotkałem jeszcze niezadowolonej osoby.

A na BLIZENKI polecam „OXYBRAZJĘ” – bezbolesny, bezinwazyjny, przynoszący niesamowite rezultaty zabieg z którego sam korzystałem. Cena nie jest za wesoła, ale myślę, że pieniążki w przypadku większości z Was nie grają roli.

W razie jakichkolwiek pytań piszcie na adres: paulopavoo@o2.pl w tytule/temacie wiadomości wpisując „TRĄDZIK”.
Służę pomocą
gość
03-10-2008, 21:31:00

Kochani.. na wstępie chciał bym podkreślić, że leczenie SKUTKÓW wszelkich chorób skóry po prostu mija się z celem. Szkoda na to pieniędzy Waszych rodziców i niepotrzebnego stresu. Powinniście zająć się leczeniem PRZYCZYNY powstawania zmian chorobowych na Waszej buzi. Od niedawna wiadomo, że główną przyczyną powstawania ropnych zapaleń ujść gruczołów potowych /mieszków włosowych jak i wszelakich chorób i niedoskonałości skórnych są GRZYBY CANDIDA! co w pewnym sensie, lecz też nie do końca, zaprzecza twierdzeniu iż w tej kwestii winne są hormony. Nie będę Robił Wam teraz wykładów na temat tych cichych zabójców zamieszkujących w organizmach każdego z Nas, ponieważ wiem, że nie tego oczekujecie. Odsyłałam Was do strony www.bioslone.pl. Znajdziecie tam dwie książki, których tytuły zamieszczam poniżej:

Andrzej Janus – Nie daj się zjeść grzybom Candida (cena: 20zł)
Józef Słonecki – Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku (cena: 5zł)
(wysyłka gratis!)

Konieczny jest zakup tych dwóch książek ponieważ jedna jest w pewnym sensie uzupełnieniem drugiej(sami się przekonacie).
Koszt zakupu wynosi zaledwie 25zł. Myślę, ze taki wydatek w porównaniu z sumami, które wydawaliście bądź też nadal wydajecie na przeróżne i niestety nie przynoszące efektów specyfiki jest groszową sprawą.

Podejmujemy się tylu poświęceń dla pięknego i zdrowego wyglądu a tym czasem trzeba tak nie wiele.

A na BLIZENKI polecam OXYBRAZJĘ – bezbolesny, bezinwazyjny, przynoszący niesamowite rezultaty zabieg z którego sam korzystałem. Cena nie jest za wesoła, ale myślę, że pieniążki w przypadku większości z Was nie grają roli.

W razie jakichkolwiek pytań piszcie na adres: paulopavoo@o2.pl w tytule/temacie wiadomości wpisując TRĄDZIK.
Służę pomocą
gość
03-10-2008, 21:34:00

Andrzej Janus Nie daj się zjeść grzybom Candida (cena: 20zł)
Józef Słonecki Mikstura oczyszczająca przeciwko chorobom XXI wieku (cena: 5zł)
(wysyłka gratis!)

A na BLIZENKI polecam OXYBRAZJĘ ..bezbolesny, bezinwazyjny, przynoszący niesamowite rezultaty zabieg z którego sam korzystałem. Cena nie jest za wesoła, ale myślę, że pieniążki w przypadku większości z Was nie grają roli.

W razie jakichkolwiek pytań piszcie na adres: paulopavoo@o2.pl w tytule/temacie wiadomości wpisując TRĄDZIK.
Służę pomocą
gość
12-06-2009, 18:35:00

chce pomoc! czy naprawde nic się nie da zrobić z tymi dziurami, bo tu piszecie że dziury potrądzikowe zostają na zawsze. Ja już nie moge na siebie patrzeć, mam całe policzki w dziurach i przebarwieniach. Mam ochote popełnic samobójstwo(
gość
24-07-2009, 11:56:00

06-07-2007 o 21:46, gość :
Witam
mam podobny problem z trądzikiem tylko jestem trochę starsza (29 lat). Wiem co to znaczy walka z trądzikiem i nie pomagające "specyfiki" od tych dostępnych w sklepach aż do tych silnych na receptę. Co do blizn jest na nie sposób, tylko nie wiem jak się one mają do cery z naczyńkami. Wejdź na stronę www.dermatolog.pl lub skontaktuj się z panią dokrot Czarnecką- Kupras.
Pozdrawiam
gość
08-01-2010, 18:13:06

czesc ja mam 26 lat,okres dojrzewania przeszłam bez jednego pryszcza, ale problem pojawił sie gdy miałam 22 lata. Uporałam sie z problemem, ale pozostały mi blizny. Nie mogłam ich usunać żadnym peelingiem w różnych salonach kosmetycznych,wiec zdecydowalam sie na laser fraxel mosaic. Dzis jestem po 3 zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektu. Jest to niestety kosztowe i bardzo bolesne ale efekt jest super
gość
23-11-2017, 13:21:45

https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/blizny-potradzikowe-zanikowe/
Tutaj możecie poczytać o zabiegach na blizny po trądzikach.
gość
09-04-2018, 12:49:15

Zabiegi to chyba jedyny sposób na pozbycie się blizn potrądzikowych. Stosowałam już tyle różnych kremów, że nie zliczę. Od tych tańszych po te najdroższe i dopiero jak poszłam na zabieg GeneO+ to blizny zaczęły mi znikać z czego ogromnie się cieszę bo to spora ulga dla mnie
gość
29-05-2018, 13:55:46

Tak, też jestem tego zdania :P Wyglądałam naprawdę brzydko i czułam się okropnie z tymi bliznami. Myślałam, że pozbycie się trądziku będzie ulgą ale nie pomyślałam w ogóle o bliznach. Poszłam na darmową konsultację do Clinica Cosmetologica w Sopocie i pani kosmetolog miała sporą wiedzę na temat różnych zabiegów i po rozmowie doszła do wniosku, że najlepszy dla mnie będzie zabieg laserem frakcyjnym Harmony XL. Zabieg nie tylko usunął blizny prawie w 100% ale też odżywił twarz. Można uzależnić się od takich zabiegów :D Tutaj wstawiam też fotki, żebyście zobaczyli jaka zmiana

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: