Ja myślę, że wiedziałaś, że tam jest ropa, bo wyciskałaś, i nie dziw się potem że zaczęły Ci wyskakiwać ropte bulwy i duże stany zapalne. To jest oczywista sprawa, przemywanie kwasami, alkocholem, później wyciskanie, nic innego z tego nie będzie jak wielkie stany zapalne. Błędem jest zganianie na kosmetyczke, ona robi zabieg bo z niego żyje, ma do tego kwalifikacje i uprawnienia, więc nie widze powodu. To raczej Ty powinnaś wiedzieć czy jesteś na coś uczulona i czy można go wykonywać w czasie lata.
Kolejna sprawa to, kto wykonuje zabieg złuszczający naskórek jeszcze jak posiada trądzik. Szczyt szczytów, aby posunąć się na takie coś, można go wykonać ale po terapii *** jak się posiada tylko blizny.
Wogóle nie jestem fanem robienia jakiśkolwiek zabiegów u kosmetyczki. Każdy dermatolog Ci to odradzi i jeśli naprawdę się konsultowałaś z dermatolgiem z USA, to jestem pełen podziwu, że pojechała ona po kosmetyczce a nie po Tobie. I pogratuluj specjalistom dużej wiedzy, może kosmetyczka też powinna za darmo zrobić Ci zabieg co????