Też to mam, nie opalaja się one itd, pewnie problem z krążeniem krwi... Może to być zakrzepica!! W moim przypadku to bardzo możliwe! Moja prababcia umarła młodo na zakrzepice, a moja mama to ma!!! Muszę jak najszybciej wybrać się do lekarza, i wam też radze.
Byłam z tym u dermatologa, bo ktoś mi powiedział, że mogę mieć bielactwo. Lekarka mi powiedziała, ze nie ma pojęcia co to jest i nie wie jak to można leczyć -.-'
Byłam z tym u dermatologa, bo ktoś mi powiedział, że mogę mieć bielactwo. Lekarka mi powiedziała, ze nie ma pojęcia co to jest i nie wie jak to można leczyć -.-'
Heej gołąbki :p te plamki to problemy z krążeniem. Mojej cioci pomaga alertec 1 tab./dz. Mi osobiście nie pomaga, więc polecam zyrtec :) Pomoże to lub to :) tylko trzeba brać regularnie. Tego całkiem się nie wyleczy. Pozdrawiam
Witam, mam taki problem, że opalam sie ładnie, na brązowo i po jakimś czasie, nawet kiedy już nie mam styczności ze słońcem skóra zaczyna miejscowo jakby wysychać i schodzi w postaci plamek o średnicy do ok1cm, nie swędzi mnie skóra, czasem pojawiają się choć nie zauważam nawet żeby skóra wysychała, pojawiają mi się one 3 rok z rzędu...