Reklama:

Benzacne - pomaga na pryszcze? (71)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
30-11-2014, 18:17:29

co polecicie na tradzik uzywalam pasty cynkowej i masci i mydla i nic a mam dosc tradziku
gość
26-03-2015, 13:57:02

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
27-03-2015, 10:20:09

Benzacne wysuszy powstałe zmiany ale po pierwsze może przy okazji wysuszyć też cerę, a po drugie to nie jest wyleczenie przyczyny i powodu trądziku tylko działanie na jego objawy.
Ciekawie o zdrowiu i urodzie na http://undkimpol.org.pl/
gość
02-04-2015, 17:46:02

muszę przyznać że jestem mile zaskoczona działaniem benzacne po nałozeniu go na noc rano zauwazyłam duzą poprawe mniej wagrów a małe białe pryszcze znikły całkiem a wieksze pryszcze znikaja po 2 dniach. fakt ze wysusza ale to nie jest problem nałoze krem nawilzajacy na dzien i jest ok:) polecam
gość
29-07-2015, 10:01:42

Używałem kiedyś tego ale nie pomogło mi. Dostałem uczulenia na twarzy i chodziłem spuchnięty jakbym od kogoś dostał w twarz. Lekarz polecił mi Nonacne, nie jest na receptę i można go kupić online na stronie producenta. Stosowałem pół roku i już odstawiłem. Nie jest już mi potrzebny bo problem z trądzikiem się skończył.
gość
30-07-2015, 11:01:01

Mnie nie pomógł ten żel, właśnie przeglądam strony aptek i drogerii internetowych za jakimś dobrym preparatem na trądzik. Trafiłam tutaj na forum na reklamę Nonacne. Co o tym sądzicie?
gość
08-11-2015, 22:45:37

NA TRĄDZIK BENZANCE JAK ZNALAZŁ w moim przypadku maść działała rewelacyjnie bardzo wysuszała skórę twarzy ale dzięki temu pozbyłem się pryszczy na zawsze . Upłynęło grubo 10 lat jak odstawiłem tą maść i dopiero ją oceniam 5+ a minus taki że można sobie nią przebarwić ciuchy dlatego należy uważnie ją stosować. Zawiera bodajże nadtlenek benzoilu który ma działanie przeciwbakteryjne
gość
10-11-2015, 08:39:37

Treść zablokowana przez moderatora

gość
30-12-2015, 17:06:34

Benzacne? Nie polecam cala opuvhlam szczegolnie oczy nie dosc ze opuchlizna .. To jeszcze miala cala czerwona twarz poprostu dostalam stanu zapalnego ,poparzylo mi skore.. Swedzi, piecze nie dozniesienia! Jestem po wizycie u lekarza dostaam zastrzyk w pupe na odczulenie i na 5 dni jakas masc cos na z... Chcialam zlikwidować pare krosteczek a nabawilam sie takiego czegos! Nie polecam, a jak cos to uwazajcie na to!
gość
04-02-2016, 13:43:16

Nie polecam nikomu tego świństwa. Dostałam od niego rumienia (co widnieje na ulotce jako efekt uboczny). Chciałam wyleczyć kilka krostek, a teraz mam ogromne czerwone plamy na twarzy. Od tej pory będę unikać tego leku jak ognia. Koszmar!!! Pierwszy raz zareagowałam w ten sposób na lek. Moim zdaniem powinien być wydawany na receptę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: