Reklama:

***+alkohol=? (41)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
07-03-2009, 21:31:00

hehe ja to biore izo od 2 miesięcy i napoczątku nie wiedzialem że nie można pić no i sie uchlałem ale nic mi nie bylo a teraz pije co tydzien czasem mi sie glowa mpompuje i boli. I odkąd biore ten lek to po 0,5 i browarach czuje sie prawie trzeźwy pozatym to nic dziwnego :D
gość
16-04-2009, 11:25:00

Za mną pierwszy miesiąc kuracji. Po alkoholu mam niestety wysypkę na dłoniach Nic groźnego, ale nie jest to przyjemne i wygląda nieestetycznie. Poza tym nie zauważyłam innych problemów.
gość
08-05-2009, 14:54:00

Biore *** ok 5 miesiecy i jako student mieszkający w akademiku... wiadomo czasem sie zdarzy mocniej zaszaleć. Dermatolog tłumaczyła mi, że alkohol działa bardzo obciążająco na wątrobe i tak samo działa na wątrobe ***. Dlatego dwóch rzeczy łączyć nie można... Jak dotąd wszystkie wyniki łącznie z ALATEM (jakies tam badanie wątroby) mialem świetnie mimo ze czasem mi sie zdarzylo popić... dlatego ogolnie nic sie nie dzieje zaraz po piciu, ale myśle ze wątroba moze to zapamietac... i kiedys Ci to przypomnino ale czlowiek nie kaktus... pić musi
gość
22-10-2009, 22:16:57

lezeli chodzi o alkohol a *** to proponuje nie ryzykować, ja olałemsobie zakaz i tera mam leczenie które jest beznadzijne... efekty przycjodza bardzo powoli a do tego kosztuje ... wiec jak decydujesz sie na "***' i na leczenie zapomnij o alkoholu...
gość
24-10-2009, 16:54:29

Panowie i Panie:) Proszę Was, w ulotce wszystko zostało napisane. Nie można pić ze względu na możliwość podwyższenia cholesterolu w krwi. Jeśli będzie zbyt wysoki to musicie odstawić lek. Jeśli tego nie zrobicie to grozi to uszkodzeniem np. wątroby, która jest jedna jak wiadomo. Jeśli jesteście alkoholikami to rzeczywiście powinniście poważnie ograniczyć spożycie, jeśli nie jesteście to kilka piw co dwa trzy dni nie powinno zrobić różnicy. Jeszcze jedno, nie odczujecie tego na własnej skórze. Jeśli cholesterol Wam skoczy to zobaczycie to dopiero na badaniach, które lekarz prowadzący leczenie powinien zlecać okresowo podczas padania.
gość
27-10-2009, 19:39:28

Ja byłem na weselu... biore *** 1 i 1/2 miesiąca... wypiłem 2 kieliszki... czułem się świetnie...xD lekki szum w głowie...xD a jak się obudziłem następnego dnia to na twarzy miałem 2/3 mniej trądziku...xD byłem bardzo zadowolony z tego połączenia...xD ale myśle że gdybym wypił więcej niż te dwa kieliszki to byłby zgon to po pierwsze a po drugie było by to fatalne w skutkach dla zdrowia... tak mi sie wydaje...xD
gość
28-10-2009, 13:08:27

jedno, dwa piwka spoko ale na przyklad na duze ilosci wodki bym sie nie zdecydowal, bo balbym sie o watrobe. jak bralem *** to unikalem wysokoprocentowych alko
gość
08-11-2009, 13:13:06

hm... moja koleżanka na jeden z imprez spędziła ładnych pare godzin w łazience - wymiotując. Połączyła lek *** z alkoholem i sziszą. Fakt, impreze wspomina dosc długo, a alkoholu nie ruszyla już od dobrych 3 miesięcy ;p
gość
10-12-2009, 20:07:21

sprzedam *** 20 mg
nawet nie otwarty
GG 17922419
tanio!!
gość
06-03-2010, 10:15:23

ja pije, pale co piatek w sumie i nic sie nie dzieje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: