Reklama:

kłykciny kończaste (162)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
02-08-2010, 08:27:01

Hej dziewczyny ja już męczę się z kłychcinami okolo2 lat brałam różne leki, maści kropelki i nic dalej mam
dostałam skierowanie od mojej ginekolog na zamrażanie ale w szpitalu powiedzieli mi, że nie maja końcówek zeby mi zamrozić. JESLI KTÓRAŚ JEST Z KOSZALINA I ZNA DOBREGO GINEKOLOGA, KTÓRY ZAMRAŻA KŁYCHCINY PROSZE PODAJ MI NR DO TEGO GINEKOLOGA
gość
25-08-2010, 14:18:27

Witam mam wielki problem nie mogę iść do lekarza bo jestem za granica. od ok pol roku na wargach sromowych małych po obu stromach i na dużych po stronie wewn pojawiły sie male grudki, twarde, wystepują jedna przy drugiej, nic z nich nie wypływa. nie mam pojecia co to jest.poradźcie mi jakis lek chociaż żeby troche chorobe zatrzymac do momentu mojego powrotu.umieram ze starchu!
gość
25-08-2010, 14:26:07

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3146359&start=1290
gość
17-10-2010, 13:23:20

Witam.Miałem kłykciny konczyste.Kupiłem za 17,50 BRODACID i po trzykrotnym zastosowaniu odpadły.Na razie nie tworzą się ponownie.Jakieś pytania:maddog53@wp.pl
gość
03-11-2010, 22:33:02

Usuwanie kłykcin kończystych w Krakowie u doktora Roberta Jacha ul. Łokietka. Polecam usuwanie kłykcin laserem.
gość
05-11-2010, 09:41:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-12-2010, 15:43:52

miałam zamrażane kłykciny 4 albo 5 razy...zdecydowałam sie na drogie zastrzyki leku a nazwie silgard (ok 1500zl) i nic nadal, ciagle powracaja
gość
01-01-2011, 19:34:40

Witam,
od paru dni martwię się pewnymi zmianami przy wejściu do pochwy. Na początku pojawiła się jakby podłużna, chropowata narośl w kolorze skóry, bezbolesna, długości około 7 mm, odstająca od skóry na jakieś 2-3 mm, o fakturze przypominającej jakby 'grzebyk'. Potem obok pojawiła się mała tym razem pojedyncza krostka. Nie wiedziałam co to, ale pomyślałam że to może od golenia. Potem po jakimś czasie pojawiło się podobne podłużne 'coś' mniej więcej na wysokości łechtaczki. Dzisiaj już pchnięta ciekawością i zaniepokojeniem wzięłam lusterko żeby sie lepiej przyjżeć. No i teraz się obawiam. Kiedy rozchylam wargi są one pokryte malutkimi krostkami, jest ich b.dużo, a najgorsze to że w środku, głębiej zrobiła się jakaś taka jakby rozciągnięta część, biaława i jest ciągle dużo białej, gęstej, jakby klejącej wydzieliny. Zastanawia mnie to, bo nie jestem pewna czy tak wyglądają kłykciny, jak to wygląda u Was? Dodam, że nic mnie nie boli itd. Wizyte u lekarza mam niedługo ale chciałabym mimo wszystko jakoś rozjaśnić sobie sytuację.
Proszę o szybką odpowiedź!
gość
08-01-2011, 17:00:23

witam
ja z kk borykam sie od jakiegos pol roku, pierwszy wykwit miałam obok odbytu po jakims czasie porobilo mi sie kilka mniejszych ale nie bylo az tak strasznie, oczywiscie spanikowana cala sytuacja poszlam do gina po skierowanie do szpitala na zabieg elektrokogulacji czy jakos tak kilka dni bylo ok niestety po ok miesiacu pojawily sie znowu tylko ze juz wiecej i bardziej rozsiane wiec mysle ze pochopne wycinanie nam nie pomaga, kilka dni temu zaszczepiłam sie pierwsza dawka SILGARD zobaczymy co dalej bedzie z moja ci... dam znac glowa do gory im bardziej my bedziemy o nich myslec tym dluzej wirus w nas bedzie
pozdrawiam Ania zach pom
gość
20-01-2011, 17:37:58

ja jestem totalnie zalamana faktem iz lekarz stwierdzil u mnie klykciny dopiero dwa miesiace temu urodzilam dziecko a porod byl naturalny wogole nie wiem skad te cholerstwo mam jak nie mialam kont sex od roku moj partner zgina jak bylam w 3 tyg ciazy wiec niekogo nie mam od tej pory masakra nie wiem co z tym robic bo podczas karmienia nie wolno stosowac zadnych lekow na to podobno najlepiej zamrozic kurcze mam strasznego dola na sama mysl o tym gnojstwie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: