Jestem przy 8 opakowaniu i miałam to samo, ale znikneło po 3 dniach :)
gecia 2010-10-25 20:45:02 Witam wszystkich, jestem na etapie 3 opakowania *** = 2 pierwsze miały dawkę 10mg, trzecie 20mg. Po pierwszych dwóch opakowaniach nie odczułam strasznych skutków ubocznych poza oczywiście standardowym wysuszaniem ust. Przy trzecim opakowaniu organizm zachowuje się dość nietypowo, a mianowicie pojawiają się zaczerwienienia na twarzy, które strasznie swędzą, do tego również skóra głowy wydaje się znacznie wysuszona jak i również pozostałe części ciała. Razem z dawką 20mg wit. A moja derma zaleciła mi Bactrim. Brałam go przez 3 dni, ale w momencie pojawienia się tych wszystkich zaczerwień zrezygnowałam, aby ustalić czy oby ten lek nie jest powodem moich nowych dolegliwości. Nie jestem w stanie jednak tego stwierdzić:( gdyż mimo zaprzestania przyjmowania tego medykamentu moja twarz dalej jest zaczerwieniona i co chwile łapię na tym, że swędzi mnie skóra. Wynika na to, że całe to *** tak na mnie działa i mam teraz dylemat czy ponownie wrócić do tego Bactrim;-( Ostatnio nawet zauważyłam pogorszenie mojego stanu skóry, wokół ust wyskoczyły mi liczne krostki, które sterczą jak wulkany:( pomału tracę wiarę, że kiedyś uda mi się z tym wygrać - jak na razie ciągle przegrywam:( Czy ktoś z Was zna dietę, którą należy stosować podczas przyjmowania tego lekarstwa?
Gość 2010-10-28 16:11:07 Błagaaaam o pomoc !!!
słuchajcie-mój trądzik jest bardzo malutki.
Ale zdecydowałam z lekarką że dostanę ten lek bo i tak bede sie leczyc innymi antybiotykami ktore na chwile pomogą.A więc plan jest taki że dostanę 20 mg przez pierwszy miesiąc a potem możliwe że 10 :).
Mam pytanie - czy mnie równiez tak mocno wysypie jak inne osoby tutaj ???
:( nie wiem skąd wy macie to wiedziec ale cholernie się boję ,że będę z taka buzią do szkoły chodzić!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.