Reklama:

*** (1034)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
12-09-2008, 15:21:00

Dziewczeta chłopcy piszcie jak przebiega kuracja - ja mam dzis 8 dzien 20mg dziennie - usta suche ale do wytrzymania ale z podskórnych grudek robią się takie zapalne pryszcze do wyciśnięcia - poza tym ok- a u was jak???/
gość
17-09-2008, 20:38:00

Witam.
Musiałam odstawic leki po 6 miesiącach zażywania bo miałam drastyczny wzrost trójglicerydów we krwi z 60 na 200. Jestm w trakcie przerwy(to juz 3 m-ce) i w piatek ide do lekarza po recepte, bede brac jeszcze ok 3 mce, jesli badania pozwolą. Nie wiem czy ktoś z was pisał o tym, ale zauważyłam,że po 3 mcach od odstawienia wypadaja mi włosy. jest dramat.rozmawiałam z lekarka, której córka brała pełna kuracje i miała to samo z włosami. koniecznie pytajcie o to lekarzy. włosy wypadaja po kuracji, nie w trakcie.na obnizenie trójglicerydów niezłe sa kapsułki doudtne z wiesiołkiem i ogórecznikiem(nie tłuszcze rybie). Po długotrwałym braniu nnkt w postaci wiesiołka zmniejszyła mi sie znacznie suchośc skóry, polecam 2 kpsólki dziennie. ktos juz kiedys o tym wspominał.ja w czasie brania miałam problem z wysiłkiem, musiałam zrezygnowac z tańca, rozciąganie bolało.miałam duuży problem z wrażliwościa naskórka, kiedy uderzyłam o byle co dłonia, odrazu dziura w naskórku i bardzo długo sie goiło. Brałam dawke 20mg dziennie a póżniej extra 3 dni po 10 mg w tygodniu dodatkowo. Polecam w warszawie apteke na rakowieckiej 1, 20mg za 120zł, 10 mg-70zł. pozdro
gość
18-09-2008, 14:44:00

Kurcze zaczynam sie bac - co to znaczy pełną kurację?
Po jakim czasie od brania tabletek zrobiłaś badania krwi?
Powinno robić się co miesiąc czy jak?
gość
18-09-2008, 14:49:00

06-07-2008 o 15:31, gość :
zakończylam leczenie!!! 9 m-cy brałam to *** i jest cudownie teraz...są jeszcze zaczerwienienia i blizny,ale to dlatego, że we krwi jest jeszcze lek. do października biorę środki anty i ... koniec!!!!!!!!

jestem cholernie zadowolona! powodzenia wszystkim!~

Czesc- moglabyc napisac czy wypadają Tobie włosy po kuracji bo czytam ze u niektorych taki efekt sie pojawia???
gość
20-09-2008, 13:50:00

Wzięłam dziś 16-stą tabletkę 20mg na 55 kg czyli mało - efektów narazie nie ma zbytnich - narazie wychodza mi dalej pryszcze - usta lekko przesuszone i to wszystko jak narazie.
gość
01-10-2008, 08:29:00

Biore po 1 tabletce 20 mg dwa razy dziennie czyli w sumie 40mg/dzień. Jestem w połowie drugiego opakowania czyli wzięłam w sumie 45 tabletek. Skóra mi się nie przetłuszcza (po jakiś 2 tygodniach kuracji to zauważyłam) ale nie jest jakoś dramatycznie sucha, jest dobrze Nawilżajcie sobie usta od samego początku bo faktycznie bardzo się przesuszają. Pryszcze jeszcze wyskakują, takie duże, do wyciskania ale dosyć szybko znikają. Pojawił mi się łupież i skóra głowy strasznie swędziała, użyłam Nizoralu i kupiłam szmpon przeciwłupieżowy i jest ok Zrpbiłam badania, dzisiaj bede miala wyniki. Mam nadzieje, ze wszystko jest w porządku. Nie mam większych problemów z koncentracją ani z sennościa. Bólu mięsni nie odczuwam lecz aktualnie nie uprawiam żadnego sportu ani nie ćwiczę na wf'ie.

powodzenia!

gość
01-10-2008, 18:10:00

Witam.

Można brać *** + *** ?
gość
01-10-2008, 18:12:00

Witam.

Można brać *** + *** ?
gość
01-10-2008, 18:19:00

Witam.

Można brać *** + *** ?
gość
01-10-2008, 18:19:00

Witam.

Można brać *** + *** ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: