Reklama:

*** (1034)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
17-05-2008, 18:37:00

Witam. Biorę *** od jakichs 4 miesięcy i dopiero zacząłem widzieć efekty ale nie o tym mialem napisac ;p wie ktos może czy podczas brania *** można równocześnie brać odżywki kulturystyczne takie jak białko, kreatynę itp??
gość
25-05-2008, 09:10:00

Ja biorę ten lek 3 miesiac i wcale nie mam tak wysuszonej skory, cialo nacieram oliwka codziennie, a na twarz po kazdym myciu stosuje krem bambino dla dzieci, lagodzi wszytskie zaczerwienienia i skrora wcale tak sie nie luszczy w sumie to jeszcze zadziwiajacej poprawy nie mam ale powoli wszystko zaczyna sie normowac)
gość
27-05-2008, 12:08:00

Witam!! Jak narazie jestem po miesięcznej kuracji *** i jest lepiej chociaż końca nie widać. Po 2 tyg. zaczęłam brać jeszcze antybiotyk bo ile możne być na zwolnieniu. Tak 3 tygodnie cały czas wywalało mi na twarzy antyb.trochę pomógł. Moja dawka leku to 20 rano i 10 na wieczór. Boję się, że zostaną mi przebarwienia na twarzy a miałam bardzo nasilony trądzik, aż usta mi spuchły. Byłam 3 dni w szpitalu nic mi nie pomagało. Teraz cierpliwie czekam leczenie ponoć koło roku napewno dłużej niż pół roku. Na początku to fakt bolały mnie piersi już teraz lepiej, mam tylko problem z ustami ale z tym też nie jest tragedia. Oby była ta kuracja skuteczna w końcu nie mało kosztuje a na celu jest pozbycie się łojkotu wysuszyć się na maxa.... Pozdrawiam
gość
29-05-2008, 13:09:00

25-05-2008 o 11:10, gość :
Ja biorę ten lek 3 miesiac i wcale nie mam tak wysuszonej skory, cialo nacieram oliwka codziennie, a na twarz po kazdym myciu stosuje krem bambino dla dzieci, lagodzi wszytskie zaczerwienienia i skrora wcale tak sie nie luszczy w sumie to jeszcze zadziwiajacej poprawy nie mam ale powoli wszystko zaczyna sie normowac)
gość
29-05-2008, 13:32:00

witam biore lek od 12 dni przeraza mnie to ze pojawily mn sie ranki na skorze i te suche usta nie wiem co jesc czego nie nie mam pojecia co z tymi rankami ale ide za 2 tygodnie do lekarza wiec moze sie wyjasni jakby ktos chcial mi wytlumaczyc zostawiam nr gg 2451753
gość
02-06-2008, 11:45:00

Witajcie.
U mnie kuracja *** trwa już 2 miesiąc (z przerwą 1,5 tygodnową). Po pierwszym opakowaniu efekty były (zero skutków ubocznych). Obecnie ogromna suchość ust i jamy ustnej (potworna). Twarz okropna. Sporo wyprysków (czasami mam ochotę je wyciąć). Największe ich zgrupowanie jest na brodzie i nad ustami. Suchości skóry nie obserwuję. Trochę przeraził mnie ten czas zażywania leku (niektórzy z Was napisali, że leczenie ich trwa już 6 miesięcy). To strasznie długo. Alkoholu nie piję, natomiast raz jak szedłem na imprezę z laską poszedłem ze trzy razy do solarium (w akcie desperacji), aby wysuszyć te syfy. Nie widzę żadnych przebarwień. Tłustą cerę (efekt świecenia twarzy) mam nadal. Teraz biorę antybiotyk na zatoki Sumamed z przerwą między *** około kilku godzin. Nic się nie dzieje.
Pozdrawiam Was i życzę powodzenia z tym okropieństwem.
gość
06-06-2008, 08:14:00

Witam. Stosuje *** 40 mg dziennie juz 15 dni. Jedna strona buzi sie wygoila a na drugiej stronie wysyp. Wkurza mnie to strasznie mial ktos podobnie ?
gość
10-06-2008, 20:08:00

Witam wszystkich. Nie wiem czy to co napisze weźmiecie pod uwage, ale ja po 2 miesiącach odstawiam ***. Tak sam od siebie. Widzę poprawę na mojej twarzy, ale uważam, że to za długa kuracja i za silny lek. Polepsza się cera, ale niszczy się organizm od wewnątrz. Miałem skutki uboczne jak suchość ust, ale nie bolały mnie plecy ani klatka piersiowa. Poza tym jestem wysokociśnieniowcem i zauważyłem pogorszenie wartości ciśnienia. Było mi gorąco, a nie pociłem się, miałem wrażenie jakby mi twarz nabrzmiała :] i jeszcze ucisk w nosie :] Jak widać różne mogą być skutki uboczne. Nikt i nic mnie nie przekona, że to świetny lek. Świetny lek to taki który się bierze góra 2 tygodnie w przypadku antybiotyku... Ktoś tu napisał, że to nowość i my jesteśmy króliczkami...kto wie. Wizyta u mojej pani derm. trwa 5 minut i bierze 100 zł ... + tabletki ok 130 zł. Warto przemyśleć.
Pozdrawiam
gość
12-06-2008, 09:41:00

hej. pisze moj pierwszy post tutaj. kuracje *** zaczalem dokladnie 3 tyg temu. Dizs mija 21 dzien brania tego leku .Biore raz dziennie 30mg. I co?? Drastyczne wysuszenie skory na twarzy. a w miejscach gdzie powylazily te syfy skora strasznie sie luszczy.. doslownie platami mi schodzi w niektorych miejscach.. Syfy nadal wyskakuja ale tak mi derma mowila wiec przyjalem to na "klate" z podniesiona glowa. Nie ma co sie zalamywac.Tylko walczyc z tym kurestweM!!!! Poza tym makabrycznie wysuszone usta. Pewnego dnia (zaraz na poczatku kuracji 3 , 4 dzien) po nocy nie mogelm otwozyc ust tak mi sie zeschly, ze balem sie ze je rozerwie jak otworze. Kupilem Tisane balsam do ust. Kosztuje 9zl i jest doskonaly!!!!!! polecam. Zero popekanych ust. Wlosy mi sie w ogole nie przetluszczaja ... sa zadziwiajaca suche. Ale to normalka widocznie na glowie gruczoly łojowe najszybcie wysuszylo . Twarz mi sie nie swieci. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam zycze wytrwalosci wszystkim walczacym z tym przeklenstwem!!!!
gość
19-06-2008, 14:03:00

witam ja biore juz 2miesiac *** oprocz suchych ust i uczucia suchosci w gardle nic mi nie dolega z to skora wyglada super juz sie nie swiece i olej sie nie leje mi z twarzy pierwszy raz mam sucha skore super pozdrawiam wchodzacych i zycze pieknych buz asol

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: