Mam naprawdę dość , ale jeszcze walczę!!! @2 x po 3 dni maść siarkowa , i do tego kupiłam lyclear po 1 tubce dla każdego domownika , pranie , prasowanie w najwyższych temperaturach , łóżka owinięte folią , kupiłam allergoff do spryskiwania , w sobotę cała akcja się odbędzie! I jeszcze właściwie tylko na internetowej stronie allergoffu kupiłam płyn do prania.To jedyny preparat na którym wyraźnie pisze , że jest do zwalczania nie tylko roztoczy ale także
Świerzbowca ludzkiego.Na całą kurację + nowe ręczniki i pościel i wizyty u lekarza i maści na
liszajca którego najpierw stwierdził i maść lyclear 4 tubki-łącznie 1000zł.Ale mam nadzieję , że wreszcie sobie pójdzie!!! Dlaczego nikt sprawy świerzba nie nagłaśnia!!! To zaczyna być powszechną chorobą 21 wieku , a nadal traktuje się go jak chorobę brudasów.W moim niemal sterylnym domu pojawił się za sprawą mojego 4 letniego synka i jego przedszkola.Przedszkole od września zmieniam , a teraz mam nadzieję , że pranie , prasowanie , pościel do magla , allergoff do prania i spryskiwnia dywanów i łóżek i kołder coś pomogą.Inaczej chyba się powieszę!!!!!