tz.j a to piłam :D:D i to nawet niezle heeheh i pozatym ze nic mnie nie brała a rano wygląfalam jak by mnie ciągnik przjechał..twarz mialam opuchnieta ale schodzilo popoludniu to oki...zadych skutków nie widziałąm
Pati
Hej !
W takim razie melduje sie znowu! Od jakichs 3 tyg. uzywam zoracu ale nie powiem zeby jakos rewelacyjnie dzialal Zauwazylam ze skora sie troche luszczy (troche! inni mowia ze ten lek taki silny a u mnie nic...) ale jak mi sie zapcha jakis por, to robi sie tam czerwona kropeczka.... A taich zapchanych porow jest kilka dziennie, a potem zaczerwienienia schodza dlugo...
Eh...mogloby byc lepiej! Pod makijazem nic nie widac ale... no nie, to nie to co chcialabym miec! Chcialabym zbadac hormony, bo prawie podczas calej kuracji izo mialam nieregularny okres. Ale to jak wroce do Polski....
Pzodrawiam Was, zadzroszcze tym ktorzy PO kuracji sa bardziej zadowoleni niz ja!
Gosiek
niestety wiecej fotek na razie nie moge wrzucic nie chce mi się zaladować bleh a mam jeszcze kilka bardziej dokladniejszych. To sa fotki z tego roku w sumie okolo dwa lata po skonczeniu leczenia ***ie. Aktualnie cos tam wyskakuje zwlaszcza kiedy w wakacje bylam w St.Zj porazka.