Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-04-2009, 10:17:00

23-04-2009 o 10:54, gość :

21-04-2009 o 14:20, gość :

21-04-2009 o 11:52, gość :
Witam bardzo mi zalezy na odp na to pytanie Jak bedzie wygladac twarz po 3miesięcznej kuracji ***, czy ktos juz miał ładna twarz po tym okresie. Mozna tez pisac do mnie na gg4484964 mile widziane tez sa zdjecia. Naprawde mi zalezy bo juz biore 2miesiące i nie ma niewiadomo jakiej poprawy i sie niecierpliwie !!!!
BED

Nie rozumiem takich ludzi jak ty.....
U każdego jest inaczej!!!U mnie po 3 miesiącach było już dobrze i nic nowego się nie pojawiało. Natomiast moja Pani doktor prowadziła przypadek gdzie w czasie trwania kuracji nie było żADNEJ POPRAWY a efekty było widać dopiero po odstawieniu .
Także widzisz mi pomogło po 3 miesiącach ale pamiętaj TRZEBA SKONCZYC KURACJE bo wróci i sie po prostu ta kuracja nie liczy.
Dla pocieszenia osoby, które miały nawrót trądziku czasami nie wybrały odpowiedniej dawki i bardzo rozpaczaja że wróciło. Kuracja to 120/150 mg/kg A NIE 60,80....JASNE? I zdaje sie że 3 miesiące też nie!!!

Człowieku chyba to jest normalne ze kuracja ma trwac conajmniej 6miesiecy ja sie tylko pytam jakie efekty beda po 3 miesiacach, a po ilu juz w ogole nie bedzie śladu?????????

No to człowieku Ci odpowiedziałam - jak widać nie wiesz wszystkiego bo kuracja może najmniej trwać nawet 5 miesięcy. Bądź dobrej myśli - mi po 3 miesiącach już nic nie wyskakiwało - zależy od nasilenia trądziku i jak długo skóra będzie się oczyszczać, co ja gadam....zacząłem brać na początku listopada, a na sylwestra już miałam gładką buzię. Teraz pozostała mi jedna blizna - do końca tylko 1 opakowanie.
gość
23-04-2009, 14:42:00

tak ja mam kontakt z lekarzem i powiedział mi że absolutnie lek zostaje z organizmu wydalony po około 3 miesiącach, jest to lek dostępny w polsce od 30 lat i on jako lekarz od conajmniej dziecięciu lat przepisuje go kobietą(odpowiedzialnym) które po skończeniu kuracji i odczekaniu około roku do 2 lat maja dzieci i jest ok. nie martw się, gdyby ten lek trwale pozostawał w organizmie to nie byłby dpouszczony do sprzedaży....spokojnie skonsultuj się z ginekologiem, on ci doradzi, możesz też zrobić badania na poziom izotretynoidów we krwi i wtedy sprawdzisz że jest wszystko ok. nie łam sie ja dopiero rozpoczynam kuracje a za rok wychodze za mąż....mam nadzieje ze bedzie dobrze. miałam wielkie wątpliwości ale konsultowałam się z różnymi dermatologami i ginekologiem i uspokoili mnie ze lek nie zostawia trwałego sladu w organizmie...
gość
23-04-2009, 14:44:00

ja biorę dopiero 4 dzień, na efekty podobno trzeba czekać nawet kilka miesięcy więc nie łam się, lek podobno jest skuteczny, ale kuracja trwa bardzo długo, wiesz leczenie trądziku to walka długodystansowa....oby skuteczna
gość
23-04-2009, 14:51:00

ja biorę dopiero 4 dzień, na efekty podobno trzeba czekać nawet kilka miesięcy więc nie łam się, lek podobno jest skuteczny, ale kuracja trwa bardzo długo, wiesz leczenie trądziku to walka długodystansowa....oby skuteczna
gość
24-04-2009, 15:42:00

nie wierze już że wogolemi cos pomorze na mój trądzik
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet izo chodz stosowałem 10 miesiecy i po 2 wszystko wróciło *** taka robote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
gość
24-04-2009, 17:58:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
25-04-2009, 14:48:00

jej tyle kasy wydajecie na ten lek??!! Ja go kupuje za jedyne 80zl.
gość
25-04-2009, 20:30:00

heja!

po 6 miesiącach przyjmowania izo wybrałem się na solarium, z początku raz w tygodniu, później trochę częściej i osobiście nie zauważyłem żadnych negatywnych zmian. (na 5 minutek tylko, więcej się nie odważam)
Po pierwsze wydaje mi się, że każdy człowiek ma inną cerę i inaczej ona reaguje na opalanie, a po drugie wydaje mi się, że zacząłem opalanie dopiero po 6 miechach, więc organizm jakby jest cały ***owy". Może to też być dlatego, że po zbyt nasilonych skutków ubocznych( krwawienie z nosa, omdlenia) biorę tylko 10mg na dobę. wszystko to może mieć wpływ i dlatego opalanie w solarium nie powoduje niczego ujemnego w stanie mojej cery. I cieszę się z tego
gość
26-04-2009, 07:49:00

17-08-2007 o 09:46, gość :

16-08-2007 o 20:58, gość :

ZAJADY tworza sie zapewne u kazdego kto bierze izo.Otoz sa to takie czerwone plamy na koncikach ust ktore raz sa wieksze a raz mniejsze i sa naprawde denerwujace bo je widac z daleka i sa czerwone i pekaja i skórka z nich schodzi mam nadzieje ze juz wiesz o co chodzi---anula

Dzięki za info.
Czyli ja też to mam i strasznie mnie to irytuje
gość
27-04-2009, 13:48:00

25-04-2009 o 16:48, gość :
jej tyle kasy wydajecie na ten lek??!! Ja go kupuje za jedyne 80zl.

A gdzie go kupujesz???

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: