23-04-2009 o 10:54, gość :
21-04-2009 o 14:20, gość :
21-04-2009 o 11:52, gość :
Witam bardzo mi zalezy na odp na to pytanie Jak bedzie wygladac twarz po 3miesięcznej kuracji ***, czy ktos juz miał ładna twarz po tym okresie. Mozna tez pisac do mnie na gg4484964 mile widziane tez sa zdjecia. Naprawde mi zalezy bo juz biore 2miesiące i nie ma niewiadomo jakiej poprawy i sie niecierpliwie !!!!
BED
Nie rozumiem takich ludzi jak ty.....
U każdego jest inaczej!!!U mnie po 3 miesiącach było już dobrze i nic nowego się nie pojawiało. Natomiast moja Pani doktor prowadziła przypadek gdzie w czasie trwania kuracji nie było żADNEJ POPRAWY a efekty było widać dopiero po odstawieniu .
Także widzisz mi pomogło po 3 miesiącach ale pamiętaj TRZEBA SKONCZYC KURACJE bo wróci i sie po prostu ta kuracja nie liczy.
Dla pocieszenia osoby, które miały nawrót trądziku czasami nie wybrały odpowiedniej dawki i bardzo rozpaczaja że wróciło. Kuracja to 120/150 mg/kg A NIE 60,80....JASNE? I zdaje sie że 3 miesiące też nie!!!
Człowieku chyba to jest normalne ze kuracja ma trwac conajmniej 6miesiecy ja sie tylko pytam jakie efekty beda po 3 miesiacach, a po ilu juz w ogole nie bedzie śladu?????????
No to człowieku Ci odpowiedziałam - jak widać nie wiesz wszystkiego bo kuracja może najmniej trwać nawet 5 miesięcy. Bądź dobrej myśli - mi po 3 miesiącach już nic nie wyskakiwało - zależy od nasilenia trądziku i jak długo skóra będzie się oczyszczać, co ja gadam....zacząłem brać na początku listopada, a na sylwestra już miałam gładką buzię. Teraz pozostała mi jedna blizna - do końca tylko 1 opakowanie.