Duzo milosci wszystkim zycze z okazji walentynek

Znow w pracy czytam sobie forum i tak mysle sobie,ze naprawde cieszmy sie, ze wynaleziono ***! Naprawde zycie bez syfow jest piekne, w pracy mam wieksza pewnosc siebie, czuje sie atrakcyjnie i mam dobry hunor

A propos rumienca..od 3-go miesiaca zaczelam miec dopiero taka
czerwona twarz, ale moze dlatego tak pozno, bo moja buzia byla mega tlusta, nawet przez pierwsze 2 mies brania izo uzywalam kremu matujacego, bo dalej troszke sie swiecilam...no ale teraz smaruje sie garnierem fresh 24h nawilzanie i jest super

kremy typu la roche posay dla skory suchej,dr haushka itp sa dla mnie wciaz za ciezkie...no ale kazdy ma inaczej..mam tylko jedna obawe..boje sie o watrabe, tzn czuje sie dobrze, nic mnie nie boli, ale zrobilam dopiero 2 badania, a nastepne dopiero pod koniec kuracji, tzn w maju, bo jestem we wiedniu do konca maja, wiec ciezko tutaj za darmo , bez skierowania zrobic sobie ot tak badanko..mozna prywatnie, ale to sporo kosztuje..jak myslicie, skoro po 1 mies brania izo mialam super wyniki, jest sie czego obawiac?Czy wszyscy bierzecie cos na oslone watroby, obnizenie cholesterolu itp? Dodam, ze biore jeszcze diane, co tez obciaza watrabe..ech..oby sie nic nie spieprzylo ..
Basiek, Kasia, trzymam kciuki!Cierpliwosci,ja dopiero po 3 mies zaczelam miec ladna buzie, a wczesniej mialam straaaszne policzki, cale w gulach, syfach, bliznach, dziurkach, brrr...a na brodzie bomby..wiec jak mi pomoglo, to Wam tez

Buziaki dla wszystkich!
LEELOO