Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
13-02-2007, 18:37:00

A co z piciem alkoholu? Jakie to przynosi następstwa poza możliwym pogorszeniu sie wyników abdania krwi?
Ktos wypił sobie trzoszke?
Jestem już 1,5 miesiaca w trakcie leczenia i mam dawkę 1mg/kg
gość
13-02-2007, 18:45:00

Czytałam na forum, że po wypiciu alkoholu występuje mega kac...
Z mojego doświadczenia nic mi nie było po wypiciu pół lampki szampana.

Nie piję z mojego własnego wyboru. Wiadomo alkohol obciąża wątrobę, która przy leczeniu *** i tak ledwo przędzie
Kasia
gość
13-02-2007, 18:57:00

No ja nie mówię tu o lampce szampana, bo i kilka piwek zdążyłem już wypić.
Pytam sie czy ktoś wypił np. 0,25l czystej?
Jakie byly efekty itd?
gość
13-02-2007, 19:33:00

Kasiu jestem juz w takim dołku ze nie mam siły sie przejmowac. nie moge na siebie patrzec, nie chce isc do dermy bo znowu powie jak fatalnie wygladam czy my tak duzo chcemy od tego pieprz*** zycia tylko normalne zdrowe buzki nie daje rady juz b.
gość
13-02-2007, 20:49:00

A propo alkoholu to musze powiedziec, ze cos w tym jest i lepiej nie pic, bo zdarzylo mi sie dwa razy cos wypic, i raz nic nastepnego dnia sie nie dzialo, z kolei za drugim razem po wypiciu w sumie 3 piw, w nocy mialem takiego kaca ze myslalem ze zaraz mnie trafi, spac nie moglem, nie wiem czy to przypadek czy faktycznie cos to ma wspolnego
Hmm
gość
13-02-2007, 21:01:00

U mnie 6 dzień. Zero efektów - ani poprawy, ani pogorszenia. Stoi w miejscu. Fizycznie czuję się ok, psychicznie też. Skóra świeci się chyba bardziej niż przedtem, zwłaszcza, gdy budzę się rano. Marzę by już wkrótce zobaczyć pozytywne efekty.

Basiek, Kasia, dziewczyny trzymajcie się. Mi też jest źle z tym co zaledwie w kilka miesięcy zrobiło mi się na twarzy, do tego obawiam się wysypu. Nie mamy co się łamać, kiedyś musi być lepiej.

Mamuśka
gość
14-02-2007, 09:20:00

U mnie na początku skóra tez strasznie się świeciła.
Włosy nawet po umyciu wydawały mi się tłuste
Za to teraz nie muszę ich myć przez tydzień
Także trzymać się i nie załamywać!
Będzie dobrze , każdy jak juz mówilam wczesniej inaczej reaguje na lek , także Basiek nie łam się u Ciebie tez będzie poprawa!
Auu moja ręka na pobraniu krwi kontrolnym byłam today nic nie bolało , ale za to teraz ręki nie mogę zginać
gość
14-02-2007, 09:25:00

znowu się nie podpisałam ---> DOMINIKA
gość
14-02-2007, 10:45:00

Duzo milosci wszystkim zycze z okazji walentynek Znow w pracy czytam sobie forum i tak mysle sobie,ze naprawde cieszmy sie, ze wynaleziono ***! Naprawde zycie bez syfow jest piekne, w pracy mam wieksza pewnosc siebie, czuje sie atrakcyjnie i mam dobry hunor A propos rumienca..od 3-go miesiaca zaczelam miec dopiero taka czerwona twarz, ale moze dlatego tak pozno, bo moja buzia byla mega tlusta, nawet przez pierwsze 2 mies brania izo uzywalam kremu matujacego, bo dalej troszke sie swiecilam...no ale teraz smaruje sie garnierem fresh 24h nawilzanie i jest super kremy typu la roche posay dla skory suchej,dr haushka itp sa dla mnie wciaz za ciezkie...no ale kazdy ma inaczej..mam tylko jedna obawe..boje sie o watrabe, tzn czuje sie dobrze, nic mnie nie boli, ale zrobilam dopiero 2 badania, a nastepne dopiero pod koniec kuracji, tzn w maju, bo jestem we wiedniu do konca maja, wiec ciezko tutaj za darmo , bez skierowania zrobic sobie ot tak badanko..mozna prywatnie, ale to sporo kosztuje..jak myslicie, skoro po 1 mies brania izo mialam super wyniki, jest sie czego obawiac?Czy wszyscy bierzecie cos na oslone watroby, obnizenie cholesterolu itp? Dodam, ze biore jeszcze diane, co tez obciaza watrabe..ech..oby sie nic nie spieprzylo ..
Basiek, Kasia, trzymam kciuki!Cierpliwosci,ja dopiero po 3 mies zaczelam miec ladna buzie, a wczesniej mialam straaaszne policzki, cale w gulach, syfach, bliznach, dziurkach, brrr...a na brodzie bomby..wiec jak mi pomoglo, to Wam tez Buziaki dla wszystkich!
LEELOO
gość
14-02-2007, 12:53:00

Leeloo no własnie ja mam takie bomby na policzkach, dziurki, blizny, strupki, i na max czerowne policzki,takie skupisko na prawym policzku i to tak widac jakby mnie nie wiem co urgyzło albo nie wiem jak to nawet okreslic, to mozliwe ze sie wygładzi??? zniknie?? dlaczego ja juz w to nie wierze basiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: