Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-09-2009, 08:53:01

witam...
mam pytanie zakończyłem kuracje 4 miesiace temu i czy moge wypic sobie piwko co jakis czas??
mam pewne watpliwości czy po ankoholu moze wrócic tradzik??
gość
18-09-2009, 10:55:24

Gość 2006-09-07 11:20:00 lekarz przepisal mi ***, prosze Was o opinie, czy ktos ma jakies doswiadczenie w stosowaniu tego leku ?

Mój mąż bardzo długo walczył z wszelkimi niedogodnościami na twarzy i całym ciele. W końcu po kilku nieskutecznych kuracjach maściami lekarz przepisał mu ***. Trwało to może 4, 5 miesięcy, ale kuracja jak najbardziej skuteczna. Efekty uboczne pewnie każdy ma inne, jemu akurat często puszczała się krew z nosa i był osłabiony, ale poza tym ok. Pozdrawiam
gość
23-09-2009, 10:52:56

Gość 2009-09-18 10:53:01 witam...
mam pytanie zakończyłem kuracje 4 miesiace temu i czy moge wypic sobie piwko co jakis czas??
mam pewne watpliwości czy po ankoholu moze wrócic tradzik??

Witam
Mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia, że nic Ci się nie powinno stać. Mi w trakcie kuracji jak i po nieraz się zdarzyło zabalować i nie odczułem jakiejś zmiany (oprócz bólu głowy)
gość
23-09-2009, 11:58:58

Witam... Chcialabym sie dowiedziec jak dlugo nalezy stosowac ten lek??? Ja go biore od poltora miesiaca i jak narazie efektow jako takich niewidze a moze poprostu juz niemam wiary ze i to mi pomoze :( . Z tego co czytalam na forach to u niektorych juz jakis wpylw tego leku byl widoczny po tygodniu. Ja zarzywam jedna tabletke dziennie. Masakrycznej twarzy niemam z tego co widzialam u innych, ale niemoge sobie juz z tym poradzic to jest ja bumerang jak tylko lepiej twarz mi wyglada zaraz sie pogarsza... Czy ktos moze mi powiedziec jak dlugo bede musiala czekac na wieksze poprawy, pomalu juz zaczynam watpic... POzdrawiam
gość
23-09-2009, 16:48:03

Ja zobaczyłam u siebie poprawe po drugim miesiącu i później było już tylko lepiej - ani jednego pryszcza na twrazy ;)
gość
24-09-2009, 18:57:49

własnie skonczyłem kuracje *** i jest rewelacyjnie.
i mam bardzo wazne pytanie po jakim czasie znika zaczerwienienie z twarzy???? bardzo pilnie czekam na odp moje gg 4484964 prosze pisac nawet jak ndst
Początkująca
25-09-2009, 07:16:06

Gość 2009-09-23 13:58:58 Witam... Chcialabym sie dowiedziec jak dlugo nalezy stosowac ten lek??? Ja go biore od poltora miesiaca i jak narazie efektow jako takich niewidze a moze poprostu juz niemam wiary ze i to mi pomoze :( . Z tego co czytalam na forach to u niektorych juz jakis wpylw tego leku byl widoczny po tygodniu. Ja zarzywam jedna tabletke dziennie. Masakrycznej twarzy niemam z tego co widzialam u innych, ale niemoge sobie juz z tym poradzic to jest ja bumerang jak tylko lepiej twarz mi wyglada zaraz sie pogarsza... Czy ktos moze mi powiedziec jak dlugo bede musiala czekac na wieksze poprawy, pomalu juz zaczynam watpic... POzdrawiam

Nie wątp naprawdę :)
Lekarz mi powiedział, że wysypy podczas kuracji to norma, że właśnie wszystko musi się jakby "uzewnętrznić", przez to się oczyszcza, po pewnym czasie po prostu skończą się te wysypy. To po jakim czasie komuś pomaga jest bardzo indywidualną sprawą, jednym od razu innym po 3 miesącach, a innym na początku pomaga, potem są nawroty, ale na ogół kończy się dobrze.Lek bierze się kilka miesięcy (od 4 nawet do roku)

Bądż dobrej myśli :)
pozdrawiam
gość
26-09-2009, 12:22:29

witam, mam takie pytanie :
czy ktoś z Was leczył się u dr Otworowskiej z Wrocławia?

chciałam zapytać o opienie, a dokładniej Pani dr poinformowała mnie, że rzadko zdarza się wysyp, a każdy tutaj cytuje swoich dermatologów ....
troche odmienne opinie..

u mnie jak na razie - z efektów to tylko suche usta, buzka jaka była, taka jest ....

pozdrawiam
maja
gość
27-09-2009, 08:43:09

własnie skonczyłem kuracje *** i jest rewelacyjnie.
i mam bardzo wazne pytanie po jakim czasie znika zaczerwienienie z twarzy???? bardzo pilnie czekam na odp moje gg 4484964 prosze pisac nawet jak ndst
gość
27-09-2009, 16:18:46

Siema, nie masz sie co martwic ze po wypiciu alkoholu coś ci sie stanie, zwłaszcza że jóż go nie bierzesz taki czas. Mi także zdazyło sie wypic w trakcie kuracji i nie zauważyłem wpływu na efektywnosc leku. Jedynie nastepowało znaczne (chwilowe) pogorszenie wzroku i raz zasnęłem po 3 małych (0,3l) piwkach.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: