Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
24-03-2009, 12:28:00

Mam 23 lata. Nie miałam robionych badań hormonalnych bo Pan dermatolog uwazał ze to zbedne. W koncu to on jest lekarzem... Ile kosztuja takie badania? Czy może rodzinny lekarz moze skierowac na takie badania i sie za to nie płaci???? Pozdrawiam. Lena

zrobienie badań hormonalnych za darmo jest możliwe, aczkolwiek moim zdaniem to za dużo pieprzenia, łatwiej jest pójść prywatnie, zapłacisz za wszystkie niezbędne badania raczej nie więcej niż 150zl albo może nawet mniej, no ale cały proces, łącznie z uzyskaniem wyników nie zajmie dłużej niż 2 dni..
leczenie-leczenie-leczenie.. ile można???! :/
gość
24-03-2009, 13:07:00

ale to chyba musze miec skierowanie? a moj derma mi go nie da za pewne ani nie odczyta bo powie ze to NIE PRZEZ HORMONY :] Lena.
Początkujący
24-03-2009, 13:51:00

24-03-2009 o 14:07, gość :
ale to chyba musze miec skierowanie? a moj derma mi go nie da za pewne ani nie odczyta bo powie ze to NIE PRZEZ HORMONY :] Lena.

tak, skierowanie niestety musisz mieć... ale takie skierowanie bez problemu powinien Ci wypisać internista albo endokrynolog, skoro dermatolog nie chce no ale swoją drogą wg mnie to jest dziwne, że twój dermatolog ma do tego takie podejście..
leczenie-leczenie-leczenie.. ile można???! :/
gość
24-03-2009, 14:50:00

Oskar 24
No i to niby wielce pan dermatolog uczony... sama nie wiem probowalam mu to kiedys zasugerowac ale oczywiscie dał mi do zrozumienia ze on wie a ja to pewnie na internecie przeczytałam i bezpodstawnie wysuwam przypuszczenia jak tam wparze do jego gabinetu po 3 kuracje to moze mu sie zapali lampka w głowce
gość
24-03-2009, 17:09:00

CZy jest ktos tutaj co po 2 miesiacach prawie juz sie wyleczył?? prosze o odpowiedź pilnie???
gość
24-03-2009, 18:20:00

orientuje sie ktoś ile kosztuje *** 20mg 30 kaps roche firmy w aptece interesuje mnie oryginał a nie tani polski zamiennik
gość
24-03-2009, 19:50:00

24-03-2009 o 18:09, gość :
CZy jest ktos tutaj co po 2 miesiacach prawie juz sie wyleczył?? prosze o odpowiedź pilnie???

Wszystko zalezy od rodzaju tradziku, jednak w 97% przypadkow nawet jezeli tak, to skutki beda krotkotrwale. Ja przyjmowalem troche dluzej, doszedlem do dawki 50mg/kg, Po kilku miechach zaczelo sie pogarszac by zakonczyc sie stanem takim samym badz nawet nieco gorszym (wg opinii rodziny) niz byl wczesniej. lepiej wziac przynajmniej 120mg/kg a najlepiej w okolice 150.

inne pytanie: mam 135 mg/kg. obecnie biore 40mg/dziennie. jak najlepiej zejsc do bezpiecznej dawki 10mgkg. jak konkretnie to zapalanowac przy zalozeniu,ze moge wziac jeszcze jedno albo 2 opakowania. bede wdzienczny za pomoc!
gość
25-03-2009, 16:24:00

tAL ALE JA NIE ZAMIERZAM PRZERYWAC KURACJI PO 2 MIESIACACH TYLKO PYTAM CZY JEST KTOS CO JUZ NIE MIAŁ PO 2 MISIACACH PRAWIE NIC ??
gość
25-03-2009, 16:30:00

A czy ktos z was miał dziewczyne jak miał przyszcze?? I sie nie wstydził jej?Bo ja chce miac dziewczyne ale sie wstydze bo niechce zeby mósiała patrzec na to paskudztwo.Nie wiem jak to przełamac. A kuracje juz mam ponad miesiac. Mysle ze jak najszybciej sie wylecze
gość
25-03-2009, 17:37:00

25-03-2009 o 17:30, gość :
A czy ktos z was miał dziewczyne jak miał przyszcze?? I sie nie wstydził jej?Bo ja chce miac dziewczyne ale sie wstydze bo niechce zeby mósiała patrzec na to paskudztwo.Nie wiem jak to przełamac. A kuracje juz mam ponad miesiac. Mysle ze jak najszybciej sie wylecze

Widze szykuje Ci sie to samo co u mnie ;p rowniez mam kuracje ponad miesiac... Sadze, ze nie musisz sie na zas martwic, jesli do tej pory utrzymujesz z nia jakis kontakt chocby piszesz a ona z gory nie traktuje Cie jak debila sadze, ze bedzie dobrze :P gorzej byc moze gdy ona nic o tobie nie wie i nawet nie zwraca na ciebie uwagi bynajmniej z powodu tych krost... No ale zawsze trzeba wierzyc w siebie i sie nie poddawac ;]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: