Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
02-02-2007, 11:34:00

ooo... Kasiu widze ze z moich stron jestes, tez tam chodziłam swego czasu , do dr Szpringer , ale zaraz po paru wizytach zaczeła przyjmowac w swoim gabinecie prywatnym i zrezygnowałam. no nic, niby ta jest ok ale z izo ma mała sytcznosc. niewazne, wazne zeby izo w koncu zaczał działac tak jak powinien , kiedy to nastapi jak mysle ze mam czekac do tych ponad 3 miesiacy to az mam dreszcze ehhh...pozyjemy zobaczymy , a nie mowiłam ze wiara na pare godzin , entuzjazm juz spada w doł basiek
gość
02-02-2007, 12:20:00

Basiek teraz mozemy się chować za czapkami i szalikami, jak przyjdzie wiosna to juz nasze buźki będą piękne i entuzjazm rośnie do góóóóry
Kasia
gość
02-02-2007, 14:29:00

hehe masz racje Kasiu, kiedy ta wiosna ACH bedziemy miec piekne buzie > basiek
gość
02-02-2007, 15:36:00

heej Basiek - trzymaj dobry nastrój i nie pękaj BĘDZIE DOBRZE
w pracy coraz lepiej (aż drugi dzień hehe ) chyba mnie akceptują pomimo problemów twarzowo-kompleksowych najgorsze jest to, że codziennie będzie mnie tutaj "oglądało" bardzo dużo ludzi, ale powiem Ci, że szybko się człowiek przyzwyczaja (jeśli widzi się powyżej 100 osób dziennie) nie myśli się o problemie (nawet nie ma na to czasu ) trzeba robić swoje i tyle
policzek już coraz coraz lepiej - nawet bardzo dobrze - te wielkie bomby już chyba się poddały - teraz został po nich tylko ciemniejszy kolor skóry na tamtym miejscu (więc wystarczy podkład i prawie nie widać) już tak paskudnie nie odstają i nie straszą wielkością
w ogóle te wielkie paskudztwa już poznikały i jeśli nawet pojawia się coś nowego to raczej niewielkich rozmiarów (mam nadzieję, że to nie chwilowe zjawisko)
MALEŃSTWO
gość
02-02-2007, 17:42:00

Pomimo ogromnego rozwoju medycyny akademickiej, chorób wciąż przybywa. Leczenie farmakologiczne, inżynieria genetyczna czy też transplantacja komórek macierzystych nie są działaniami przyczynowymi wobec ponad 90% występujących chorób. Dlatego metody te wypiera nowa medycyna, która bez inwazji w organizm usprawnia komunikacje komórkowe oraz ich wymianę z centralnym układem nerwowym.
Codzienne życie, jak również starzenie, nie musi już nieść ze sobą cierpień. Dopóki człowiek żyje, dopóty większość komórek jego organizmu funkcjonuje prawidłowo. Jeśli co pewien czas, odświeżymy pamięć komórek i jej wymianę z centralnym układem nerwowym, (podobnie jak to czynimy w komputerze), wówczas mózg samoczynnie uaktywnia procesy samozdrowienia całego organizmu. Jest to możliwe, również w przypadkach większości chorób uznawanych za nieuleczalne.
Stowarzyszenie Przeciwdziałania Powstawaniu Chorób i Kalectwa „Siła Życia” oraz Międzynarodowy Instytut Zdrowia w Gliwicach, organizują bezpłatne szkolenia połączone z prezentacją nowej bezinwazyjnej metody przywracania organizmowi zdolności do samoregulacji oraz samonaprawy. Pierwsze subiektywnie zauważalne zmiany regulacyjne występują w organizmie już w ciągu kilkudziesięciu minut i są potwierdzane medycznym sprzętem pomiarowym.
Z metodą tą możecie się zapoznać biorąc udział w bezpośredniej transmisji telewizji internetowej „TV Zdrowie” na stronie www.zdrowieSOS.pl we wtorki i czwartki o godz. 1700 lub na bezpośrednim bezpłatnym spotkaniu w gliwickim Instytucie. Na stronie tej znajdziecie „kopalnię wiedzy” o prawdziwych przyczynach chorób i sposobach skutecznego ich leczenia, a filmy o zdrowiu są emitowane całą dobę. Filmów tych będzie coraz więcej i będą grupowane tematycznie.
Metoda ta jest wrogo przyjmowana przez świat medycyny akademickiej, ponieważ każdy po przeszkoleniu może ją stosować w domu wraz z całą rodziną nie posiadając wykształcenia medycznego. Zapoznajcie się z nią sami, zanim uwierzycie w jakiekolwiek oszczerstwa.
Monopolistyczna medycyna akademicka, przy współudziale niektórych nieuczciwych mediów, z całą mocą zwalcza tę metodę, ponieważ uznaje ją za zagrożenie dla własnych interesów oraz ogromnych wpływów z reklam nieskutecznych leków.
Więcej informacji znajdziecie na www.kłamstwamedialne.pl
Informacje telefoniczne 032 2345 777 codziennie w godz. od 800 do 2000.

gość
02-02-2007, 18:03:00

Międzynarodowy Instytut Zdrowia w Gliwicach?????????????????? Ładnie nawet tutaj dotarli To już jest szczyt bezczelności i chamstwa Żerowanie na ludziach, którzy szukają pomocy w zwalczaniu swoich problemów!!! Widziałam dwa dni temu w telewizji program na temat tego instytutu, który to ukazywał całą prawdę o systemie robienia ludzi W WAŁA cóż... nic się na to nie poradzi, że oszuści, byli, są i będą!!! chociaż jak dla mnie to jest tragiczne, że pani z panem potrafią, przed kamerą ciekawe teorie snuć i myśleć, że ludzie są tacy durni i to łykną (smutne jest to, że wielu durniów jednak się znajdzie lub już znalazło) PRZESTRZEGAM życzliwie!!!
gość
02-02-2007, 18:16:00

Stosowałem *** 8 miesięcy , dawka dzienna 40 mg, przez 4 miesiące po kuracji było super, a teraz juz prawie twarz wygląda jak przed kuracjią, naprawde nie jest to tak skuteczny lek jak niektórzy piszą,Na kuracjie wydałem około 3 tys zł, i naprawde żadna rewelacjia, a skutki uboczne mam do dziś..... odradzam tego leku!!!!!
gość
02-02-2007, 18:35:00

A mogłys powieziec cos wiecej: jaki miałes tradzik, jak długo go leczyłes, ile masz lat i jakie objawy nadal masz i ile mg/kg wziąles?/Magda
gość
02-02-2007, 18:37:00

A mogłbys powiedziec cos wiece? Ile masz lat, jak silny miałes tradzik, ilemg/kg przyjałes, i jakie skutki uboczne nadal odczuwasz?
gość
02-02-2007, 18:49:00

moze za mało przyjałes mg /kg?!!!!! min. to 120mg ale niektorzy potrzebuja 150mg , no ale 8 miesiecy po 40 mg to duzo ile wazysz??? pierwszy raz widze taka wypowiedz zeby komus wrociło. jesli chodzi o skutki uboczne, ja np nie mam, no nie wiem jaki moze byc powod tego powrotu. moze masz za duzo testosteronu??, mierzyłes poziom tego hormonu? az sie zmartwiłam i to bardzo basiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: