Witam wszystkich ***owiczow.
Od dluzszego czasu sprawdzalam Wasze forum i teraz jestem jedna z Was.Juz 12 dni z izo za mna... Chyba widze to co chce widziec bo moja buzka jest duzo gladsza, nie swieci sie, usta suuuuche.Ale i moj maz twierdzi,ze jakas ta buzia ladniejsza- no tak, on wie lepiej z perspektywy obserwatora

)
Samopoczucie cudne bo wiem,ze bedzie pieknie.
Zaczelo sie jak mialam 15 lat. Przeszlam wszystkie mozliwe kuracje, lezalam w klinice w Szczecinie pod specjalna opieka pani docent, robiono mi nawet specjalne antybiotyki i specyfiki oparte na moich bakteriach. Tyle lat i nic..
problem zniknal bardzo szybko gdy zaczelam brac tabl.antykoncepcyjne- rewelka. Oczywiscie nasze kobiece sprawy- okres, tak wowczas cos wyskoczylo delikatnie. W tym czasie zrobilam trzy neodermy - tu info dla Pauli- rezultaty sa ogromne- warto!!!
Ale w zeszlym roku odstawilam hormony i problem wrocil... Tego juz za wiele !!! Nie tak tragicznie ale jednak cos.
Piszecie o wyrzutach wiekszych, mniejszych czy ich braku. Ja wiem jedno- przejde przez wszystko by tylko bylo lepiej !!! Warto poczekac...
Paula, dzieki za wczesniejsza odpowiedz odnosnie oczyszczania twarzy. Lekarka powiedziala,ze mozna, tylko delikatnie i tylko czarne intruzy. Bialasami to sama sie zajme

))
Mam pytanko do Hani-robilas mikrodermobrazje, jak dlugo odczekalas od skonczenia kuracji?
Pozdrawiam wszystkich! Pewnie do nastepnego napisania...
Alexx