Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
14-03-2010, 17:23:12

witam, mam problem.....zaczęłam brać *** 15 września 40 g dziennie przy wadze 50 kg. po paru miesiącach cera sie polepszyła diamentralnie.....powinnam skończyć dokladnie 15 marca a z braku finansow zakończylam 3 teg temu:((((czy teraz cala kuracja pojdzie na marne???nie długo będ miala wizyte i będe musiala sie przyznać Pani dermatolog......ze skórą nic się nie dzieje nawet pojedyncze syfki już mi nie wychodzą ale obawiam sie że to tylko kwestia czasu..:(((czy ktoś moze wie co dalej prosze pilnie o odpowiedż!!!!!!:(((
Początkująca
14-03-2010, 17:23:15

witam, mam problem.....zaczęłam brać *** 15 września 40 g dziennie przy wadze 50 kg. po paru miesiącach cera sie polepszyła diamentralnie.....powinnam skończyć dokladnie 15 marca a z braku finansow zakończylam 3 teg temu:((((czy teraz cala kuracja pojdzie na marne???nie długo będ miala wizyte i będe musiala sie przyznać Pani dermatolog......ze skórą nic się nie dzieje nawet pojedyncze syfki już mi nie wychodzą ale obawiam sie że to tylko kwestia czasu..:(((czy ktoś moze wie co dalej prosze pilnie o odpowiedż!!!!!!:(((
gość
15-03-2010, 16:32:42

a jaka dawke calkowita przyjelas? nie martw sie na zapas lepiej ciesz sie ze na cebie ten lek zadzialal i ze widac efekty
Początkująca
15-03-2010, 18:11:22

2 tab po 20 dag czyli 40 dziennie przez 5 miesięcy:D:D;)dzieki, a Ty też bierzesz ***?każdemu pomaga:)trzeba tylko byc cierpliwym ,bo po paru miesiącach brania wysypuje ale to normalne:)tak musi być:) mnie akurat nie wysypywalo bo wczesniej bralam rozne masci złuszczające itp itp itp dzis dzwonilam do mojej derm powiedziala że zajrzy w moje karty i zobaczy co da sie zrobić o ile da pozdrawiam:)
gość
15-03-2010, 20:55:23

ja biore tretinex to to samo co *** tylko nazwa i cena sie rozni ja wierze ze bedzie dobrze bo po takim leku musi sie poprawic i nie nalezy sie przejmowac tym ze cos nam okazyjnie wyskoczy, bo nawet ludzie ktorzy tradziku nie maja czasem napotykaja na swojej twarzy jakas krostke
gość
19-03-2010, 15:05:32

Chcialbym sie podzielic dobra nowina, od 8 miesiecy mam spokoj z tradzikiem po kuracji ***. Kupilem jednak bardzo duzo ilosc i teraz jest mi kompletnie nie przydatny. Jesli ktos jest zainteresowany….Jest to *** robiony w Indiach-skladem i dzialaniem kompletnie nie rozni sie od naszego polskiego produktu co moge nawet udowodnic. Mam 470 tabletek 20mg wiec jesli ktos jest zainteresowany to prosze pisac na gg(nr 5896222) albo zadzwonic do mnie na numer 795417239.

Pozdrawiam i zycze milego dnia
gość
20-03-2010, 13:29:37

Witajcie ,
biorę już *** ponad 6 m-cy i do tej pory nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych.Jednak od kilku dni pieką mnie oczy i jedno mam b.przekrwione, zatem mam zapytanie czy ktos z was miał też taka przypadłość i czy nie zrobiło się z tego jakieś zapalenie ?
Oczywiście do lekarza się z tym udam, ale ponieważ jest weekend to zastanawiałam się czy panikować , czy po po prostu przy *** tak się dzieje a potem mija. :)
gość
20-03-2010, 15:54:44

to raczej n jest nic groznego i pewnie po odstawieniu retinoidow by przeszlo no ale lepiej udaj sie do lekarza z tym
gość
20-03-2010, 21:13:07

kolego te leki to sobie wsadz w buty:)ostatnio widzialem film jak pokazuja wlasnie te "leki" ludzie normalnie umieraja od tego,moze nie od samego leku bezposrednio,ale przez to,ze nie dzialaja...w afryce co 2 lek jest taki.to karalne,wiec nie zasmiecaj forum.nie truj ludzi.wracajac do meritum:) od 16.03.10 biore dawke 80mg dziennie i jest super:) nic nie wyskakuje,a efekty takie same jak przy 40/60mg,czytaj suche usta:) Grzesiek.
gość
21-03-2010, 14:13:46

ale szczesciarz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: