Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-07-2009, 21:10:00

Witam jestem dwa lata po kuracji ***, chetnie pomoge i udziele wskazowek gg 7077228 pisac nawet jak jestem na niewidoku pozdrawiam
gość
15-07-2009, 12:04:00

Hej
Ja skończyłam leczyć się *** prawie miesiąc temu, przyjęłam najwyższą dawkę jaka jest, a leczyłam się od połowy października czy tam początku listopada...
I muszę powiedzieć, że naprawdę jestem BARDZO zadowolona, wiadomo,że są minusy tego leku w stylu zarąbiście wysusza usta i ogólnie całą cerę (ale to witamina A więc musi tak być), na samym początku miałam TOTALNĄ MASAKRĘ, ale to dermatolog uprzedza, że na początku następuję pogorszenie dopiero po około trzech miesiącach jest poprawa. W każdym razie teraz jest narawdę b.fajnie, a miałam przed leczeniem b.duży problem, leczyłam się 4 lata hormonami i owszem, pomagało to, ale tylko na pare misięcy i późnie powracało.
Wiadomo, że teraz też może powrócić, ale wydaje mi się, że nie wróci bo moja dermatolog powiedziała, że u 95% ludzi, którzy leczą się *** nie wracają problemy z trądzikiem, OBY!!!
A co do wypadania włosów to ja zauważyłam, że wypadają, owszem i nawet w pewnym momencie się przestraszyłam, ale wtedy trzeba zacząć stosować jakieś tam odżywki i trochę pomaga, nie do końca, ale pomaga...jak się odstawi lek to też wypadają, ale już chyba mniej
Także naprawdę polecam wszystkim *** bo naprawdę mi pomógł i teraz, na dzień dzisiejszy jestem z niego b.zadowolona.
Pozdrawiam
Mika
gość
15-07-2009, 18:07:00

To super,moja dr też powiedzila ze w 95% nie wraca ale przeszperałam chyba cały internet i ta liczba troche mniejsza niestety.........
gość
15-07-2009, 18:21:00

witam !!! chciałbym sie dowiedziec czy prawda jest ze skóra po odstawieniu *** szybciej sie regeneruje niz podczas jego brania ??? chodzi mi głownie o blizny i przebarwienia??? bo mi duzo zostało tych sladów . moze miał ktos podobny problem ??? prosze o odpowiedz
gość
16-07-2009, 08:38:00

Witam.
Ja brałem *** a później ***. Polecam każdemu. Leczyłem się wcześniej z 7 lat wszystkim czym się dało. Zmieniałem dermatologów, leki ale poprawy nie było aż w końcu mój znajomy (też miał problem z trądzikiem) polecił właśnie ten lek. Poszedłem do dermatologa powiedziałem, że chcę to i nic innego i rozpocząłem kurację. Po skończeniu problem ustąpił - wyskoczy mi tam coś czasem ale to są pojedyncze przypadki i mało uciążliwe (wystarczy przypalić i za 2 dni śladu nie ma).
Reasumując kto leczy się innymi lekami jest GŁUPI. Bierzcie to i nawet nie próbujcie innych specyfików bo wam na stałe nic nie pomoże. Jak widzę na ulicy osobę z wyraźnym trądzikiem to aż mam ochotę podejść i powiedzieć: człowieku kup ten lek i problem z głowy.
gość
16-07-2009, 08:40:00

Dodam jeszcze, że żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałem (w czasie kuracji co miesiąc badałem wątrobę). Ćwiczyłem na siłowni, grałem w piłkę wszystko robiłem normalnie. Nawet suchości jakiejś nadmiernej nie doświadczyłem.
gość
16-07-2009, 10:53:00

Wow, nieźle, a duże miałeś dawki? Mi odrobinę suchość oczu przeszkadzała, ale odpowiednie kropelki stosowałam i było ok

15-07-2009 o 20:21, gość :
witam !!! chciałbym sie dowiedziec czy prawda jest ze skóra po odstawieniu *** szybciej sie regeneruje niz podczas jego brania ??? chodzi mi głownie o blizny i przebarwienia??? bo mi duzo zostało tych sladów . moze miał ktos podobny problem ??? prosze o odpowiedz

Ja brałam ***, to już w trakcie leczenia mi nieźle poschodziły blizny a nowe nie powstawały. Potem jak już się trochę skóra unormuje, to można sieknąć mikrodermabrazję i po większości blizn śladu nie ma. Ja też bardzo polecam Izotretinoinę, nie ma co się truć antybiotykami przez kilka lat..
gość
17-07-2009, 14:44:00

Co do dawek to się nie wypowiem gdyż nie pamiętam - kurację skończyłem już kilka lat temu. Kropelek nie musiałem używać a usta to zwykle smaruję jakimś sztyftem więc w moim przypadku nawyków zmieniać nie musiałem. Blizny trochę mam - przez wcześniejsze wyciskanie głównie w salonach kosmetycznych... Niestety człowiek uczy się na błędach i gdybym od razu sięgnął po ten lek zaoszczędziłbym wiele zachodu, pieniędzy, zdrowia i czasu.
gość
17-07-2009, 15:33:00

ma ktos do odsprzedania ***? moje gg 3061842 chetnie odkupię
gość
18-07-2009, 10:29:00

Witam, ja brałam *** przez 7 miesięcy; skutki widoczne były juz po 2 miesiącach, ale wszystko działo się stopniowo. Najbardziej uciążliwa była nadwrażliwość i suchość skóry Miałam tak podrażnione ręce ze robiły mi sie rany pod koniec kuracji wysupka sięgała do łokci (nasilało sie w zime-polecam kremy barierowe do twarzy i rąk).Poza tym miałam wiecznie napiętą i suchą skórę i nic więcej jestem bardzo zadowolona!!
teraz nie moge sie opalać i troche wypadają mi włosy, ale jakos to bedzie
UWAGA: w warszawie tanie apteki znajdują się na ul. KROCHMALNEJ I CHŁODNEJ polecam cena *** to 99/98zł

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: