Hej
Ja skończyłam leczyć się *** prawie miesiąc temu, przyjęłam najwyższą dawkę jaka jest, a leczyłam się od połowy października czy tam początku listopada...
I muszę powiedzieć, że naprawdę jestem BARDZO zadowolona, wiadomo,że są minusy tego leku w stylu zarąbiście wysusza usta i ogólnie całą cerę (ale to witamina A więc musi tak być), na samym początku miałam TOTALNĄ MASAKRĘ, ale to
dermatolog uprzedza, że na początku następuję pogorszenie dopiero po około trzech miesiącach jest poprawa. W każdym razie teraz jest narawdę b.fajnie, a miałam przed leczeniem b.duży problem, leczyłam się 4 lata hormonami i owszem, pomagało to, ale tylko na pare misięcy i późnie powracało.
Wiadomo, że teraz też może powrócić, ale wydaje mi się, że nie wróci bo moja dermatolog powiedziała, że u 95% ludzi, którzy leczą się *** nie wracają problemy z
trądzikiem, OBY!!!
A co do
wypadania włosów to ja zauważyłam, że wypadają, owszem i nawet w pewnym momencie się przestraszyłam, ale wtedy trzeba zacząć stosować jakieś tam odżywki i trochę pomaga, nie do końca, ale pomaga...jak się odstawi lek to też wypadają, ale już chyba mniej
Także naprawdę polecam wszystkim *** bo naprawdę mi pomógł i teraz, na dzień dzisiejszy jestem z niego b.zadowolona.
Pozdrawiam
Mika