Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
28-01-2009, 15:18:00

Dzięki bardzo za info pozdrawiam Kamill
gość
30-01-2009, 12:43:00

Właśnie zakończyłam branie *** po 5ciu miesiącach(kobieta/30lat/55kg). Jedynym skutkiem ubocznym jaki mnie męczył to były bóle w stawach. Czasem nie mogłam nawet podrzucic koca nogą. Syfy zniknęły od początku bardzo ładnie. Grudki pod skórą zostały, kaszaki też. Z tego co pani doktor mówiła, to w ciążę nie mozna zajść do 3ch miesięcy po skończonej kuracji. Jeżeli macie ropne syfki to polecam! Rozpocznijcie kurację na koniec wakacji albo tuż po, kiedy nie ma tyle słoneczka.
gość
30-01-2009, 12:47:00

30-01-2009 o 13:43, gość :
Właśnie zakończyłam branie *** po 5ciu miesiącach(kobieta/30lat/55kg). Jedynym skutkiem ubocznym jaki mnie męczył to były bóle w stawach. Czasem nie mogłam nawet podrzucic koca nogą. Syfy zniknęły od początku bardzo ładnie. Grudki pod skórą zostały, kaszaki też. Z tego co pani doktor mówiła, to w ciążę nie mozna zajść do 3ch miesięcy po skończonej kuracji. Jeżeli macie ropne syfki to polecam! Rozpocznijcie kurację na koniec wakacji albo tuż po, kiedy nie ma tyle słoneczka.

A jaką dawkę brałaś? I ile razem wyszło na kg ciała?
gość
31-01-2009, 14:53:00

Hm... czy u kogoś pojawiła się jakaś kaszka na dolnej powiece podczas kuracji? Wygląda to jak malutkie potówki, pod palcem jest to trochę chropowate.. Mogę liczyć, że to zniknie??
gość
31-01-2009, 15:58:00

tak, zniknie, ja tez cos takiego mialam, zresztą ja zawsze mam to, jak mam oslabiony organizm...ja ten babelek zawsze przecieram chusteczka, delikatnie, az sam peka i szybciutko wtedy znika, i nie drazni juz tak oka, ale moze lepiej zostawic, nie ruszac i tez powinno byc ok

pozdrawiam!

LEELOO
gość
01-02-2009, 14:23:00

Witajcie,

Odebrałam wyniki krwi. Cholesterol troszkę podwyższony ale do przeżycia. Glukoza bardzo niska, daleko od dolnej granicy więc chciałabym się zapytać czy *** powoduje podwyższenie glukozy czy jej obniżenie?
Pozdrawiam Oliwia
gość
02-02-2009, 15:41:00

Jeśli chodzi o isotretinoinę to najlesze jest ***, ani *** ani Aknenorin. *** jest dużo lepsze a niby to to samo, oryginalny *** którego już nie można kupić i *** to te same substancje, komponenty i fabryka. Oba są praktycznie oryginalnymi lekami, a te pozostałe to zamienniki, *** jest polski, a polska farmacja jest jeszcze daleko za murzynami. Efekty po *** są suuuuper, troche suchości dopadają wiec trzeba się smarować, proponuje DEXERYL - jest tani i świetny ( 250 mg - 18 zł !!!!! tylko!!!!!), ja kupuję *** i Dexeryl w Aptece na ul. Chłodnej 20 ( warszawa) tam jest najtaniej i zawsze jest, nie trzeba czekać na realizacje i naprawdę nie kupujcie *** bądz innego dziadostwa, może *** jest pare złotych drozsze ale naprawdę pomaga, ( brałem *** przez 3 miesiące i czulem się duzo gorzej niż na ***. pozdrawiam wszystkich krościastych ( ja już nie krościasty :D)
gość
02-02-2009, 18:06:00

Hej zdecydowalam sie brac *** slyszalam o nim dobre rzeczy. Do tej pory nie mialam az tak strasznego tradziku co prawda mecze sie z nim juz pewnie od 4 lat ale stan mojej skory sie zmienial na wakacje zawsze mialam ladna cere a czasami szok. Teraz przez ostatni miesiac bylam na wyjezdzie i wygladam jak poturbowana nie wiem czemu tak sie stalo czy to od wody bo byla twarda czy od powietrza ale wstydze sie sama siebie tyle juz lez wylalam ze juz chyba nieda sie wiecej mam straznie wielkie guzy z ktorych leje sie krew z ropa nie moge sie dotknac bo zaraz piszcze z bolu. blagam odpiszcie czy mi to pomoze. i jakie badania musze zrobic........ piszcie bede wdzieczna
gość
02-02-2009, 21:33:00

czy doktor najpierw wysyła na badania? czy od razu przepisuje *** i potem naa badania jak to jes??
gość
02-02-2009, 23:50:00

Doktor MUSI wysłać na badania przed rozpoczęciem kuracji. To od nich zależy, czy można będzie bez szwanku dla zdrowia rozpocząć kurację. DOMINIQUE
Co tam u was drugodawkowcy? U mnie jest super. Mam nadzieję, że już tak zostanie;D Swoją drogą zmarwtił mnie post o *** - że daje lepsze efekty aniżeli ***/Izo. Ktoś z was coś więcej słyszał na ten temat?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: