Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
15-12-2008, 12:10:00

Witam biorę *** już 3 miesiące, nastąpiła duża poprawa do tego co było wcześniej, a próbowałem już chyba wszystkiego, z twarzą wszystko ok prawie zadnych nowych wypryskow, ogolnie blizny znikaja, cera się wygładza. Dobrze jest tylko z twarza na plecach dalej beznadziejnie. Mój dermatolog mowil, że musze przyjąc 120 mg na kazdy kg. Wychodzi jakies 16 opakowań a jestem na 8. Jedynie koszty tej kuracji sa duze. Alkoholu praktycznie nie pijam, czasem jakies piwo. Badania robie srednio co miesiac, do tej pory wyniki w normie, jedynie pierwsze byly lekko wyzsze ale w normie. Zaobserwowalem pewne klopoty z potencja, nie wiem czy to od tego. W razie pytan z ta kuracja piszcie gg 8501173.
gość
16-12-2008, 11:11:00

Basiek a moze warto isc do dermatologA I nie czekac az zrobi sie to samo ?
pozdrawiam Agata
ps nie zawsze wraca moj kumpel mial tradzik guzkowy i juz od 4 lat u niego pryszczu nie widzialalm. A ja na razie ponad dwa miesiace i czasem cos malenkiego sie pojawi i na drugi dzien znika...
gość
16-12-2008, 16:44:00

Od czego zależy dawka, 120 czy 150 mg? Mój dermatolog stwierdził, że nie mam silnej postaci trądziku, ale skoro już 4 raz wraca po kurarcji tetra to należy użyć ***, aby raz na zawsze sie tego pozbyć. Załozył 150mg. Ja ne chciałabym za długo sie truć i chciałabym pozostać przy 120.
Ile wynosiła wasza dawka na kg po zakonczeniu kuracji?No i czy tradzik powrócił?
gość
16-12-2008, 20:17:00

przylaczam sie do pytania powyzej. p.s.: na czym konkretnie polega to "trucie" organizmu ***. czy np. uszkadzanie watroby wynikle ze stosowania leku jest trwale czy tez regeneruje sie ?
gość
16-12-2008, 20:17:00

06-03-2008 o 08:27, gość :
Gdzie kupic choc troszkę taniej *** w Poznaniu?
gość
16-12-2008, 21:58:00

Do LEELOO
Siema. Możesz przesłać zdjęcia Pianki AA, którą polecałaś, bo nie mogę znaleźć jej w necie, a także fotkę Omega Fish Oil i fotkę Siliki z krzemionką. Wiesz dużo jest w necie tego i nie wiem które wybrać, a chciałbym zobaczyć co Ty używasz, żeby widzieć co wybrać mam w aptece.
Pozdrawiam
Darek
Podaje maila darek344@interia.pl
THX
Początkująca
17-12-2008, 13:26:00

Dołączam się do prośby o zdjęcia
Mój mail: karotka26@gmail.com
Pozdrawiam
gość
17-12-2008, 16:59:00

Wątroba nie uszkadza się stale! Zaraz po zakończeniu kuracji wraca wszystko do normy, a nawet można przez całą kurację mieć dobre wyniki i obciążać wątroby, wystarczy jedynie dobrze się odżywiać i przestrzegać zaleceń lekarza
gość
17-12-2008, 18:14:00

hej

teraz przed świetami mam kupe roboty na uczelni, stad brak odzewu ostatnimi czasy..

fotek poszukam, ale narazie podam tylko nazwy:
1. Gold omega 3 Fish Oil z firmy Olimp - cena ok. 18 zl za duze opakowanie ( 2 razy dziennie 1 kapsulka)
2. Tran - olej z wątroby dorsza - firma GAL, cena ok. 12 zl ( 3 razy dziennie 1 kaps.)
3. Olej z wiesiołka firmy OEPAROL ( 2 razy dziennie po 2 kaps.)
4. SILICA - to jest nazwa firmy, jest tylko jedna SILICA, w aptece powinni wiedziec, o co chodzi ( 1 tabl. raz dziennie)
5 Chela - Cynk firmy Olimp ( 1 tabl, raz dziennie)

a teraz wkleje Wam moje najnowsze foto na DOWÓD, ze suplementy, brane REGULARNIE przez kilka miesięcy maja SUPER działanie :D
teraz nie dosypiam, pije dużo kaw, mam sporo stresów, a moja buzka , włosy, paznockie normalnie lśnia, cere mam taka, o jakiej nawet w snach nie marzylam, a jestem ponad półtora roku po kuracji, a było BARDZO ZLE, mialam tradzik cystowo- guzkowy, na plecach, dekoldzie tez.....

oprocz suplementów, pije ziola na obnizenie nadrogenow i na unormowanie gospodarki hormonalnej, ale o tym napisze wiecej, jak bede miec czas, powlejam wam tez dowody - opinie od innych osob, co biora i w sposob naturalny walcza z tradem

oto moja fotka

http://img74.imageshack.us/img74/3897/phanterfi3.jpg

pozdrawiam i Wesolych Swiat zycze

LEELOO
gość
17-12-2008, 19:07:00

A pianka , której używam, to ta:

http://www.domzdrowia.pl/55438,pharmaceris-a-skora-wrazliwa-i-alergiczna-delikatna-pianka-myjaca-do-twarzy.html

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: