Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
17-08-2008, 06:23:00

Wiatm .... ZNA KTOS DONRA MASC ROZJASNIAJACA ROZSWIETLAJACA PRZEBARWIENIA ???

sLYSZALEM O nOSTARCIE ALE KOSZTUJE 100 ZŁ WPRAWDZIE CENA NIE GRA ROLI ALE NIE CHCE WYDAWAC STWOY NA COS CO MOZE OKAZAC SIE BUBLEM...

PROSZE O POMOC. TOMEK
gość
17-08-2008, 08:01:00

Pati ja mam dokladnie to samo. Od dwoch dni pojawily mi sie dwie kroski na policzku i jedna na zuchwie i sie troche boje. Ale na opakowaniu od leku jest napisane,że zmiany trądzikowe mogą pojawiac sie takze 8 tygodni od skonczonej kuracji. Ja juz nie wiem co o tym leku myslec. Krcze tyle kasy na *** teraz biore roa i jeszcze plastry anty i kremy i *** i to wszystko ma wrocić porazka. Jest moze ktos na forum ktory jest juz na drugiej kuracji?
pozdrawiam Agata
gość
17-08-2008, 14:01:00

Przestań panikować, dziewucho...

Zapewne masz organizm nasycony (lub przesycony) tą trucizną - izotretynoiskiem, skóra się oczyszcza i cuś tam jeszcze wyłazi...

(też tak mam...)

gość
17-08-2008, 14:06:00

wiesz tylko ja sie troche na tym znam i raczej nie powinno tak być. I dlatego sie denerwuje,,że to gowno bede musiala jeszcze raz brać. Ale coz niektorzy musza miec ***.
pozdr Agata
Początkująca
17-08-2008, 15:04:00

Chciałbym pokazać wszystkim zainteresowanym efekty kuracji, czyli moje zdjęcia, ale czy mógłby ktoś podpowiedzieć, jak to zrobić? ;>[addsig]
gość
17-08-2008, 16:10:00

Dodajesz linki tzn. zdjęcia ładujesz na jakiegoś hosta (stronka do umieszczana fotek), kopiujesz i wklejasz adres tejże stronicy...

Agatko, wiem, wiem, że się na tym "znasz" , ale nie ma powodu, ażeby zaraz wpadać w histerię...

Ja np. zjadłem już 21(!) opakowań, a....wczoraj ( i dziś) mi się coś małego ulęgło, ukluło......no cóż widocznie tak musi być...!

(bez odbioru)
Początkująca
17-08-2008, 22:27:00

Dziękuję za podpowiedź co do zdjęć
Umieściłam je na stronce i mam nadzieję, że Wam się pokażą
Dajcie znać coś, jak to oceniacie.
Wg mnie jest rewelacyjnie, naprawdę jestem zadowolona. Dla osób z ciężkim trądzikiem - tylko ***. To jest indywidualna decyzja, ale izo ma ode mnie plus
Oto pierwsze zdjęcie: (przed kuracją):
http://www.biner.pl/photos/2436607/max_img_2719.jpg
A to zdjęcie w siódmym miesiącu kuracji:
http://www.biner.pl/photos/8436939/max_kopia_img_4282.jpg

Pozdrawiam wszystkich )
Kasia[addsig]
gość
18-08-2008, 09:38:00

na fotkach widac duza poprawe zostalo ci tylo zwalczyc przebarwienia

ja jestem na izo dopiero38 dzien i jak narazie to jedynie gozej anizeli przed kuracja mam wrazenie ze lek dopiero zaczyna dzialac bo zaczynam miec przsuszona skure dopiero teraz.
gość
18-08-2008, 14:33:00

moja kozlenka brała izo 5 meisiecy ..nie miala az tak duzeo trądziku ale miala...szczegolnie na czole..a teraz nie ma juz nic..nie beirze od stycznia i czaem cos jej wyskoczy ale malego ...

gość
18-08-2008, 15:48:00

Mam pytanie do alergików co brali izo czy podczas brania leku był ktoś z was odczulany(dostawał alergen w postaći zastrzyku czyli to na co był uczulony np.trawa,zboże,żyto itd).Ci co są alergikami i są odczulani będą wiedzieć oco chodzi ale czy ktoś taki na tym forum był odczulany potczas brania izo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: