Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
07-02-2007, 07:49:00

Niezdecydowna zapytaj lekarza najlepiej, ja przynajmniej nie jestem w stanie opd ci na to pytanie, bo nie mam pojecia. ale skoro anty reguluja prace hormonow to w jakims stopniu na nie oddziaływuja wiec dobrze wyniki moga byc dobre własnie "dzieki"zarzywaniu anty, ale nie sugeruj sie tym bo nie jestem expertem, ja anty nie biore. wczoraj juz myslałam ze buzia juz tylko coraz lepiej i lepiej, a tu budze sie w srodku nocy z dziwnym uczuciem dotykam a tu znowu..siedziały pod skora takie czerwone "niewinne" kropeczki a wyszły z nim niezłe okazy. dusze to teraz jakims zelem punktowym, a psychika zwnou powedrowała w dóóóóóóóóóóóół nie wiem w ogole czy dobrze zrobiłam smarujac to zeby szybciej wyszło na wierzch?? czy jak tak smaruje to w "zarodku" to zle i tak mi to wyjdzie i tak??? no juz myslałam ze bedzie tylko lepiej a tu znowu zasmucony basiek
gość
07-02-2007, 09:15:00

Nie czytałem całego tematu, bo strasznie tego duuużo jest, ale zauwazyłem, że straszna przewaga dziewczyn tu jest . Czuje się troche osamotniony.
Za jakieś dwa tygodnie chyba zaczne swoją przygote z *** (20+10mg). Aktualnie zwalczyłem takie zwykłe małe krostki dzięki Unidoxu i jeszcze czegoś, ale zaczeły się pojawiać wielkie guzy (cysty) po miesiącu dermatolog zdecydowała, że nie ma co czekac i bierze się za ***. Pewnie dołącze do waszej paczki ***ów.

Mam pytanie: Zna ktoś z was przypadek nawrotu trądzika u jakiegoś chłopaka? Z tego co czytuje teraz w internecie to chyba wszystkie nawroty występuja u dziewczyn... przynajmiej o tym piszą.
gość
07-02-2007, 09:35:00

I jaka tu sprawiedliwość z tymi nawrotami ?:P Mari
gość
07-02-2007, 09:38:00

Nie no teraz też znalazłem u chłopaków, ale cieżko było znaleźć naprawde. Znalazłem dwóch w tym jeden ma lekkie nawroty z powodu intensywnego uprawiania sportu...

PS: Ja i tak sie ciesze, że w wieku 16 lat moge za *** sie złapać, bo duzo osób, które opisuje swoje przygody w necie jest dużo starsza...
gość
07-02-2007, 10:16:00

nie ma sprawiedliwosci i nigdy nie bedzie zreszta u dziewczyn to jest tak ze jak sprawka jest hormonow to to swinstwo wraca takze dziewczyny sprawdzajcie to hormony a bedzie dobrze. izo z regulacja hormonow i efekt napewno bedzie dobry , przyda sie tu nam jakis facet basiek
gość
07-02-2007, 11:32:00

Ja jestem facetem i biore lek dopiero 16 dni buzia znacznie sie wygładziła oraz nie swiece sie juz, syfy wyskakuja to fakt ale co tam jak sie ich nie rusza to szybko sie goi ja na wage 75kg mam 30mg i chyba styka usta wysychaja ale to standardzik ogolnie samopoczucie bdb, nie mam zadnych dołow itd moze dlatego ze jestem *** optymista radze wam sie nie przejmowac i wyluzowac a przyjdzie ten czas ze syfki znikna i bedziecie piekni sliczni POzdrawiam Marianoo
gość
07-02-2007, 11:48:00

Tak sobie mysle,jak to jest ?jestem na dianie i na ***.Czy jak skoncze brac i diane i ***,to syfki zaczna wraca?
Macie jakies doswiadczenie albo rady?
gość
07-02-2007, 12:36:00

Facecie mam nadzieje, że ja też dobrze zareaguje na ***. Skutki uboczne sa podobno po kuracji troche to dziwne, bo jeśli mi by wszystko znikneło to chyba bym oszalał z radości.

Łatwo sie mówi, zeby wyluzować. To nie takie proste niestety. Każdy przykłada inna wagę do wyglądu. Niektórzy się nie przejmują a dla innych to prawie najważniejsza rzecz.
gość
07-02-2007, 12:37:00

Ja brałam samą dianę przez 4 miesiące i potem przerwałam. Po odstawieniu meczyłam się z pryszczami na plecach przez 2 lata zanim mi poznikały. A wcześniej plecy miałam czyste. Jak działa diana z *** to niestety nie wiem.
Marianoo przelej trochę tego swojego optymizmu na nasze formu. Przyda się on tutaj na pewno

Kasia
gość
07-02-2007, 13:11:00

Hej , ja biorę *** już 4 miesiąc.
Jest dobrze , czoło mam całkiem gładziutkie bez żadnych blizn , na policzkach zostały małe blizny ale to się zredukuje. A jak nie to blizny można usunąć . Nowe pryszcze mi nie wyskakują , a jeśli już to takie małe , niebolące :D. Jestem naprawdę zadowolona.
Co do skutków ubocznych... to wysypu jako takiego nie miałam , owszem wyskakiwały pryszcze ale tak jak zawsze. Czuję się dobrze ostatnio tylko pieką i swędzą mnie oczy. Poza tym to zajady i sucha skóra koło nosa. Na usta polecam Neutrogene 10 zł , ale ta pomadka jest rewelacyjna.
Co jeszcze mogę powiedzieć. Co miesiąc robię badania , cholesterol , morfologia i trójglicerydy , bo po pierwszym miesiącu brania leku strasznie skoczył mi choleś prawie o 100 ale biorę tez tabletki ziołowe i już jest lepiej. Kontrolne badania należy robić. Przy wadze 56 kg , biorę dawkę 40 mg na dobę. Jestem dobrej myśli , mam nadzieję , że trądzik nie wróci. A lek biorę do kwietnia!. Życzę wam powodzenia.
Jeśli macie pytania walcie śmiało.
Ja lecę uczyć się z fizy , pozdrawiam Dominika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: