Hehehe też nie należę do najmłodszej młodzieży (raczej młodzieży podstarzałej hehe - 25 lat)
Michał masz rację chodzi o to żeby wygrać wojnę a nie poszczególne bitwy
Kasia masz problem bo Twój budzik dzwoni o 8:45... jak Ci zazdroszczę

mój dzwoni o 6:20 a spać się chce baaaardzo
Pati dokładnie mam ten sam mały (a może duży) dylemat - zażywam tez tabletki hormonalne i czasami się zastanawiam czy to one pomagają czy izo... Może nie byłoby tak dobrze gdybym ich nie brała? Kurde wiedza tajemna

Teoria psychologi nie zawsze sprawdza się w praktyce - są tacy co bardzo przywiązują wagę do wyglądu i to niestety nie są nieliczni (na szczęście istnieją też Ci co im to nie przeszkadza bo inaczej MASAKRA) A co do zaleceń od lekarza to też nie jest za różowo - bo jeśli lekarz stwierdza, że nie muszę robić badań na poziom hormonów - robi to albo dlatego, że faktycznie wie coś na ten temat albo dlatego, że mało się orientuje i nie jest to dla niego po prostu istotne

co jest smutne, ale całkiem możliwe) Lekarzowi można ufać tylko w jakimś stopniu... hmmm niestety buuuu
Andzia to jest raczej na pewno tzw. suchosć oka - też mam ten problem - powinny wystarczyć Ci zwykłe kropelki, ja używam Lacrimal i czuję wyraźną ulgę i oczy są bardziej zadowolone
Basiek !! chyba jest lepiej - na pewno lepiej niż było, ale dokładnie nie określę

bo odkąd zaczęłam pracę to powiem szczerze.... nie mam czasu na przyglądanie się sobie w lustrze UFFFF dzięki Bogu od razu samopoczucie lepsze i w ogóle wszystko. Nawet cera odetchnęła bo nie mam czasu przy niej grzebać. Policzek coraz coraz lepiej. Rano szybciutki kamuflarz i.... do ludzi.
Pozytywne myslenie i trochę cierpliwości (o którą wiem, że trudno)
Pozdrawiam wszystkich MALEŃSTWO