Hej, jestem tu nowa, od 3 dni biore ***. Biore 40 na 62 kg,lekarka mowi ze dawka bedzie raczej stała i mam brac przez 6 mies.
Troche o moim problemie:
Tradziku mocnego nie mam ale mam bardzo tłustą skore a pryszcze jak mam to po bokach raczej, na polikach i na lini zuchwy, takie bolące.Kiedys miałam powazny trądzik, ale wyleczyłam sie mascia z erytromycyna(nazwa na lit. a, zapomniałąm).No ale nie na zawsze, bo potem i tak zawsze cos tam mi sie robiło ale juz nie tak tragicznie jak kiedys. Stosowałam tez Zinetyt ale nic nie pomogł.I raz mam wiecej raz mniej dlatego postanowiłąm sie z tym rozprawic porządnie bo problemy z cerą mam od podstawowki.Mam tez pojedyncze wypryski na plecach ramionach i dekoldzie.No i zrobiłam badania i od 3 dni łykam.Co zauwazyłam:
-cera jest napieta i lekko zaczeriwniona i lekko swedzi
-zaczyna mi sie wysyp na lini zuchwy i plecach i dekoldzie :/(no musze zagryźć zeby i przeczekac)
-te syfki co miałam to sie papraja i trudno goja
-mam chyba wiekszy łojotok nie tylko na twarzy ale tez na plecach.
No dziwi mnie ze sie tak przetłuszczam, to ze sypie to wiedziałam ale ze bede bardziej tłusta mnie dziwi.Czy wy tez tak macie?Czy to normalne?
Reszta odczuc bez zmian, tzn, usta, oczy oki, zadnycjh innych efektow ubocznych
Pozdrawiam Magda z Poznania
Ps.Jak ktos zna apteke w poznaniu ktora sprzedaje taniej *** niz 139 zł to bede bardzo wdzieczna o namiary.