Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
07-01-2007, 19:29:00

witam;]
czy podczas kuracji mozna chodzic na solarium?
gość
07-01-2007, 19:55:00

Nie! NIE! Zadnego solarium, zadnego opalania. Niestety A do Lenki- to wydaje mi sie, ze naprawde fajne jest do mycia twarzy ten zel ktory ja uzywam firmy AA KREM-ZEL do mycia twarzy do skory suchej, bezzapachowy, bez alkoholu itp, jest naprawde fajny i kosztuje max 12zl. A jesli chodzi o krem to wiadomo najfajniejsze sa te formowe ktore kosztuja z 30, 40zl ale jesli kase masz "wyliczona" to po prostu mozesz uzywac jakiegos nivea soft czy cos w tym rodzaju. A usta to wiadomo, poszukaj takiej apteki w ktorej szminki *** beda gratis Ja osttatnio bralam 4opakowania naraz(na 2mies) i dostalam chyba 7 pomadek, takze wystarczy popytac. POZDRAWIAM Paula
gość
07-01-2007, 21:08:00

No własnie ja tez dostalam pomadki ochronne gratis i jeszcze moj dermatolog mi dal no w krem porzadny chyba zainwestuje natomiast z tym zelem to moze faktycznie skorzystam z Twojej propozycji Paula warto by bylo jeszcze sprawdzic ten wasz polecany la roche podklad ale to nie wszystko naraz. hehe. Dzieki za odp na posta. Pozdrawiam. Lenka
gość
07-01-2007, 22:21:00

Hej, jestem tu nowa, od 3 dni biore ***. Biore 40 na 62 kg,lekarka mowi ze dawka bedzie raczej stała i mam brac przez 6 mies.
Troche o moim problemie:Tradziku mocnego nie mam ale mam bardzo tłustą skore a pryszcze jak mam to po bokach raczej, na polikach i na lini zuchwy, takie bolące.Kiedys miałam powazny trądzik, ale wyleczyłam sie mascia z erytromycyna(nazwa na lit. a, zapomniałąm).No ale nie na zawsze, bo potem i tak zawsze cos tam mi sie robiło ale juz nie tak tragicznie jak kiedys. Stosowałam tez Zinetyt ale nic nie pomogł.I raz mam wiecej raz mniej dlatego postanowiłąm sie z tym rozprawic porządnie bo problemy z cerą mam od podstawowki.Mam tez pojedyncze wypryski na plecach ramionach i dekoldzie.No i zrobiłam badania i od 3 dni łykam.Co zauwazyłam:
-cera jest napieta i lekko zaczeriwniona i lekko swedzi
-zaczyna mi sie wysyp na lini zuchwy i plecach i dekoldzie :/(no musze zagryźć zeby i przeczekac)
-te syfki co miałam to sie papraja i trudno goja
-mam chyba wiekszy łojotok nie tylko na twarzy ale tez na plecach.

No dziwi mnie ze sie tak przetłuszczam, to ze sypie to wiedziałam ale ze bede bardziej tłusta mnie dziwi.Czy wy tez tak macie?Czy to normalne?
Reszta odczuc bez zmian, tzn, usta, oczy oki, zadnycjh innych efektow ubocznych

Pozdrawiam Magda z Poznania
Ps.Jak ktos zna apteke w poznaniu ktora sprzedaje taniej *** niz 139 zł to bede bardzo wdzieczna o namiary.
gość
08-01-2007, 13:53:00

Heloł zakupilam sobie dzis Iwostin krem nawilzajacy (prawie 23 zl) i zel do mycia AA help :> to chyba ten co polecalas Paula? ( prawie 17zl)natomiast chcialam zapytac czy macie jakies leki jeszcze oprocz *** tzn no jakas masc ? bo mi lekarz powiedzial zebym uzywala skinoren krem... dżizas jak to nalozylam to myslalam ze umre tak pieklo normalnie ogien na twarzy:/ dobrze ze nie kupilam tego tylko mialam juz wczesniej wiec kasa nie poszla na marne bo tanie to nie jest. Jak czegos uzywacie to wymiencie sie wrazeniami pozdro. Lenka
Wtajemniczona
08-01-2007, 15:42:00

Jesli chodzi o maści, to moja dermatolog powiedziała ze posczas kuracji *** nie powinno sie stosowac zadnych innych przeciwtradzikowych lekow zewnetrzenie.
A ja jestem caly czas przeziebiona :/ i odkladam pierwsza tabletke, ale mysle ze juz za gora tydzien zaczne. W zwiazku z tym powtarzam moje pytanie - czy 40 mg na dobe trzeba rozlozyc na rano i wieczorem, czy mozna wziac razem?
A powiedzcie mi jeszcze- uzywacie jakiegos toniku? czy tylko myjecie twarz, krem i koniec? bo ja jestem przyzwyczajona do tonikow, zawsze jakis stosowalam wiec ciezko bedzie mi sie odzwyczaic :P
gość
08-01-2007, 15:59:00

Witam wszystkich!!!Ja właśnie chce zacząć leczenie i chciałem się zapytać czy to naprawdę działa bo tyle kasy nie jestem wstanie wywalić na raz.Odpowiedzcie czy naprawdę warto bo jestem naprawde bardzo zdesperowany!!!!

POZDRO
gość
08-01-2007, 16:42:00

moj dermatolog powiedzial mi, ze podczas stosowania *** zabrania sie stosowania jakis antypiotykow do stosowania zewnetrznego(masci,zele itp)...stosuje *** juz prawie miesiac i z moja twarza jest z dnia na dzien coraz lepiej
gość
08-01-2007, 16:43:00

mam brac *** czy nie????????
gość
08-01-2007, 18:01:00

Bierz *** :P w sumie nie wiem czy pomaga bo biore dopiero tydz :P ale spoko loko luz i spontan jak to mowia :D skoro tylu ludziom pomoglo to czemu nam ma nie pomoc dolacz do nas bedzie nas wiecej hehe a z tymi masciami to faktycznie chyba nie bede niczym sie paprac chociaz jak widze te potwory to chetnie bym je czyms dobila :D Lenka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: