Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
16-12-2006, 14:00:00

czolem ***OWICZE!!
czy u kogos z WAS pojawily sie bole w klatce piersiowej ?? mam na mysli skurcze ?? ja je mam od 2 tyg. we wtorek zaczynam brac 3 opakowanie ***. DR prowadzaca powiedzialam iz mam zazywac NOSPE gdy bol w klatce sie nasili.
aha, moj znajomy jets juz po kuracji chyba rok, czasem cos mu wyskakuje ale cytuje: nie mozna nawzac tego problemem z tradzikiem! [addsig]
kachollo_d
gość
16-12-2006, 16:58:00

Ja tak mialam na smaym poczatku, zanim nie skonczylam 1 opakowania. Straszne skurcze, az trudno czasami mi sie bylo przewrocic na drugi bok kiedy lezalam juz w lozeczku...Ale nic z tego nie robilam poniewaz do konca nie wiedzialam czy to wlansie lek jest tego przyczyna. Ale juz przeszlo Pozdrawiam paula
gość
17-12-2006, 15:28:00

Cziz ludzie skąd bierzecie taki tani ***....mi się raz udalo kupic na dworcu centralnym za 130 zł... ale normalnie po 180- 160zł ;(
gość
17-12-2006, 20:02:00

stosujecie jakies kremy podczas kuracji ***?
macie strasznie sucha twarz?
kiedy widoczna jest znaczna poprawa?
gość
17-12-2006, 21:49:00

Hmmm cofnij sie chociaz kilkanascie posrow a napewo duzo sie dowiesz, pozniewaz juz wiele razy pisalismy o kremach i suchosci, wystarczy cofnac sie o 2,3 strony. POZDRAWIAM Paula
gość
18-12-2006, 09:45:00

Apteka Herba w Warszawie, ul. Chłodna 20, cena 136 zł za 30 tabl razem z pomadką
gość
18-12-2006, 11:56:00

Ja już prawie miesiąc biorę, i muszę stwierdzić że w końcu moja gęba przestała się świecić! Włosy tez się mniej tłuszczą, syfów jakby mniej, oby tak dalej! Jeśli tak ma byc to zniosę nawet niepicie w święta i sylwestra!
gość
18-12-2006, 15:44:00

Moja gęba przestała się świecić juz po 7 dniach brania ***. Włosy też mniej się przetłuszczają, ale nie na tyle, zebym mogła je myć co drugi dzień, czyli nadal myje codziennie.
Pryszczy wywaliło mi dużo. Dwie wielkie na plecach gule i wiele czerwonych bąbli na twarzy. Poza tym jestem zaczerwieniona, pieką mnie oczy (może to przez komputer?) i mam suche usta. Mija właśnie 12 dzień brania Izo.
Pozdrowienia Kasia
Początkująca
18-12-2006, 22:13:00

czesc,ja rowniez rozpoczelam leczenie.waze jakies 64 kilo i mam 40mg na dobe.a co do twoejej wagi to cos mi sie wydaje ze jakos malo ci zapisal lekarz.,moja znajoma brala ponad 9 miechow kuracje i pozniej ansatapil cholerny nawrot i inny dermatolog powiedzial jej ze miala zbyt mala dawke, to jkaby leczyc sie za mala iloscia antybiotyku ktory nie jestw stanie zniszczyc bakterii...wiec idz do innego, zapytaj.takie leczenie lepiej robic raz w zyciu wiec nie zanidbuj swoich obaw.ja biore 5 dzien i wysypalo mnie tak ze masakra.nie chce mi sie z chaty wychodzic bo wygladam jka alien
ale doczytalam sie ze to rowniez jest normalne.martwi mnie tylko czy aby na sylwestra zdolam sie jkaos widziecw lustrze bo inaczej az mi sie nie chce wylazic...pozdrawiam.rowniez ze szczecina
Wtajemniczona
19-12-2006, 12:29:00

Witam, zdecydowałam sie na kuracje *** ale zaczynam dopeiro po nowym roku, bo wyjeżdżam na tydzień i to nie byłby dobry pomysł. Troche sie denerwuje i boje tych wszystkich potencjalnych skutków ubocznych, ale mam nadzieje, że wreszcie mnie cos wyleczy
Życzę wszystkim powodzenia w walce z tym paskudztwem!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: