Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-03-2007, 15:35:00

Heh, hit mowisz margo6??? Z pewnoscia, pomadkajest naprawde gibka . U mnie dzis 15 dzien. I wiecie co??? Wróciłam ze szkółki i patrze w lustereczko, a tu buźka nie jest tłusta. No moze troszeczke, ale nawe ładnie to z fluidem wyglądał. Tak naturalnie . Napraaaawde się zdziwiłam! Ale cieszę sie ''niezmiennie'' z tego. I jeszcze taka piękna pogoda! Aż chce się życ! Koniec zimy, taaak! Mam nadzieje, ze za pare miesięcy takze koniec syfów! Oby! Pozdrawiam, Was wszystkich moje kochane przyszczolki. Będzie dobrze! Musi, jak to piszę w swym pamiętniku! Pozdrawiam i zapraszam do mnie. Piszcie na maila: srakakaka@buziaczek.pl. Adres powstawał pod wpływem pośpiechu i lekkiej fazy po sylwestrze, wiec nie marwcie sie wymową. Hehe. Zapraszam!!!
26-03-2007, 17:38:00

A ja przy *** nie dostałam pomadki I mam straszne te usta. Co ja mam robić??
Madzia
Wtajemniczona
26-03-2007, 18:19:00

Pomadka jest serio super ale też jej juz nie dostałam ostatnio, pani powiedziała, że nowej dostawie juz ich nie dostali a takie fajne były!!!
Moim zdaniem dobra jest tez pomadka nivea taka super nawilżająca czy coś, bo te pozostałe nivea to takie za twarde są. Ogólnie to ostatnio mam jakoś wyjatkowo przesuszona tą skóe- twarz i usta specjalnie, już danwo tak nie miałam- a to 70 dzień już, może wiosenne przesilenie tak na mnie działa...
gość
26-03-2007, 20:35:00

U mnie 46 dzien. w zasadzie nic nowego nie wyskakuje, tylko te podskórne podchodzą do góry, ale mało co i malutkie. Mam pytanko - jesli miałam 3 cysty przed izo i one się zmniejszły, a jednak nadal mam wypukłości w tych miejscach, to kiedy to się wchłonie przy izo? No bo się wchłonie, prawda? W koncu przez nie wziełam się za izo. Poza tym jest już lepiej, gdyby nie przebarwienia. W ogóle jakaś różowa jestem na twarzy i przez to te plamki tak strasznie wyglądają.

Mamuśka
gość
26-03-2007, 20:44:00

ej sluchajcie powiedzciemiiiii czy juz teraz filtry trzeba stosowac czy slonce jest jescze za slabe??
Wtajemniczona
26-03-2007, 21:19:00

W sumie chyba powinnismy stosowac, bo dzisiaj to u mnie baaardzo mocno świeciło. Ale niestety ja nie stosuję na razie, muszę sobie sprawic jakis kremik i wtedy zobaczymy...
gość
26-03-2007, 21:22:00

no tak tak tylko ze w sumie teraz slonce jest bardzo slabe.iu kurde nie wiem wlasnie bo mam krem z filtrem z la roche posay tylko ze jak mam sucha skore po izo i sie nasmaruje tym to wtedy straszne tak jakby zacieki zostaja a dla mezczyzny to nie przystoi ;d
gość
27-03-2007, 12:35:00

Jesli nie ma u Ciebie w aptece tej pomadki, to kup wazeline. Na pewno mają i często smaruj nią usta. Naprawde pomaga. U mnie tez nie ma tych pomadek, ale dała mi pani doktor . Dzien 16 u mnie (moj wiek, heh). Cera sie juz prawie wcale nie swieci, super! Tylko musze mamie powiedziec, zeby kupiła mi krem do twarzy z filtrem, hmm... 10 czy 15 SPF??? Aha, no i na rękach wyszły mi taki plamki, rumienie, nie wiem jak to nazwac... Troszkę swedzi. Czy to normalne??? Ah, no i czy moge trenowac boks jak biore Izo, bo mam zamiar niedługo sie zapisac, a boje sie, ze moge cos schrzanic. Pomocy!!!
27-03-2007, 14:03:00

fajnie jakby tu pisał jakiś dermatolog to by mógł na te wszystkie nasze pytanania odpiwiadać.... nawet szczerze mówiąc nie wiedziałam, że trzeba przy *** stosować kremy z filtrem.....
gość
27-03-2007, 15:30:00

ej, krem z filtrem trzeba nakladac nawet jesli dzien jest malo sloneczny i niebo jest szare gdyz UV przechodzi przez chmury ... powaznie!! filtr moze byc nizszy np 25 lub 30 ale zawsze...
pozdrawiam Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: