Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-03-2007, 13:20:00

DO GOSIEK
tak, *** i anty kupilam przed wyjazdem do wiednia, moja dermatolog przepisala mi na raz 6 opakowan, a za jakis zcas nastepne 6 , ale i tak kupilam wszystko razem w aptece, bo musialam wczesniej zamowic taka ogromna ilosc izo..hehe, ale panie w aptece zrobily wielkie oczy, jak wydalam u nich ponad 1600zl na izo, anty i krople do oczu....
udalo mi sie w wiedniu zrobic badania krwi za darmo !!! normalnie to tu taka przyjemnosc kosztuje ok. 200 euro, ale nachodzilam sie, popytalam, dzwonilam i zaakceptowano moja europejska karte z polski wyniki w pt, az sie boje, bo od 3 mies nie badalam watroby...
buziaki! LEELOO
gość
14-03-2007, 16:00:00

Hej.
Dzisiaj właśnie dowiedziałam się, ze jest taki lek jak ***. Leczę się już na trądzik od paru lat (ok7) i nic mi jeszcze na dluższa metę nie pomogło, a brałam chyba już wszystko.Mam pare pytań dotyczących tego leku:
czy to naprawdę dział???
czy przesuszenie skóry jest naprawde tak duże???
czy pozytywny efekt jest długotrwały???
czy występujące strupki i przebarwienia są duże i czy da się robić delikatny makijaż
czy na skutek słońca rumień na twarzy jest duży
Proszę powiedzcie co mam robić chcę znać nawet najgorszą prawdę.
Maja
gość
14-03-2007, 16:59:00

hej Majapoczytaj sobie to forum a bedziesz znala odpowiedz na swoje pytaniapozdrawiam
sisi
gość
14-03-2007, 19:19:00

Czy jest tu ktoś kto zakończył dawno leczenie izo, np 2 lata temu?
Czy efekty utrzymują się na zawsze?
gość
15-03-2007, 08:57:00

4 dzień na ***. Poprawy narazie nie widac i chyba szybko jej nie zobacze... Mam pytanie, po jakim czasie od zazycia pierwszej tablety ma sie sucha skórę??? Tak sie zastanawiam, bo narazie to u mnie ''swiatła i neony''
I jeszcze chciałabym sie dowiedziec, czy to ze mam nieregularny okres to znaczy, że mam trądzik spoodowany hormonami??? Pozdrawiam!
gość
15-03-2007, 10:31:00

Ja zauważyłem masakryczne łuszczenie się skóry na twarzy w ciągu pierwszego tygodnia stosowania leku. Ale biorę 60 mg dziennie. I skóra niestety schodzi dalej, choć już nie tak intensywnie.
Do AniS - nie ma problemu z tym Fielmannem).
Pozdrowienia,
Wrocek
gość
15-03-2007, 13:15:00

Wrocek dla Ciebie moze nei ma problemu ale dla mnie byl.bo znalezc dobre okulary dla mnie i to z filtrami za dobra cene to jest wyczyn:D bo bez nich moj wyjazd nie moglby sie odbyc.pozdrawiam wszystkich. u mnie 5 miesiac i 3ropne niestety ale nie przejmuje sie tym:P 3majcie sie
gość
15-03-2007, 18:46:00

o co chodzi z tymi okularami?? to nie wystarczą po prostu szkiełka przeciwsłoneczne?? to jakie te okulary trzeba nabyć?? please o odpowiedź.... zwykłymi przeciwsłonecznymi moge sobie zaszkodzić?? kurcze hmmm
gość
15-03-2007, 19:59:00

witam wszystkich
...niedlugo mijaja u mnie 3 miesiace brania izo...na twarzy pozostaly jeszcze tylko przebarwienia...no i gdzies tam jakis maly syfek jeszcze sie zawieruszy hehehe...skora oczywiscie bardzo suuuucha ...na ramionach jakies takie placki mam, ktore sie luszcza ...zostaly mi jeszcze 4 miesiace kuracji...jestem ciekawa co z tego bedzie...jak na razie jestem baaaaaaaardzo zadowolonaoby tak dalej ...dzisiaj bylam odebrac wyniki badan...sa wrecz idealne
pozdawiam wszystkich
sisi
gość
15-03-2007, 20:14:00

do dziewczyny pare postów wyzej, jesli masz nieregularny okres ja cie prosze idz do ginka, niech ci da skierowanie na badania hormonow. moze to nie jest ta przyczyna ale okres ma byc regularny na Boga . u mnie nic ciekawego, duzo przebarwien, blizenek, syfkow raczej nie ma, sporadycznie, zobaczymy co bedzie dalej. IDZ DO GINEKOLOGA!!!!!!! Malenstwo Kasiu co u was?? pozdrawiam basiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: