Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
05-03-2007, 18:27:00

czy ktos moze mi podac namiary na jakiegos lekarza z krakowa albo olkusza (albo wolbrom - małopolska) ktory przepisze *** ???? prosze dajcie znac
gość
05-03-2007, 18:52:00

Czesc wszystkim,

Wyjeżdżałam na weekend, dlatego nic nie pisałam na forum.

U mnie 5 dzień na dawce 60 mg, a 89 dzień całej kuracji. Nie jest dobrze, ciągle mi wyskakują ropniaki, nie tylko na policzkach i szyi, ale także na dekolcie.
Po zwiększeniu dawki moje skutki uboczne nasiliły się niestety...pieką mnie oczy, jestem zmęczona, boli kręgosłup, gębę mam czerwoną jak burak i w dodatku swędzi mnie skóra.
Czasem boli mnie brzuch- może to wątroba. Kurcze, nie wiem jak się odczuwa ból wątroby...
Pozdro
Kasia
gość
05-03-2007, 19:35:00

hej czy moze mi ktoś polecic dobrego dermatologa w Lublinie, który ma doswiadczenie w leczeniu ***
z gory dziekuje
gość
05-03-2007, 20:00:00

ja w Lublinie lecze sie u dr Bojar, ja wiem czy dobra, szczerze mowiac nie za długo leczy izo, nie ma doswiadczenia,ale ja uparcie do niej chodze, bo raz mnie wyleczyła tymi masciami itd tylko problem wrocił,kiedy mnie znowu zaatakowało nie miałam siły szukac kogos innego, a dr Bojar zaproponowała izo, wahałam sie tydzien i tak juz ciagne od 21 grudnia i zyje. fajna babka z niej, nie bede narzekac ...w kazdym badz razie przepisuje bo nie wiem jak tam z reszta w Lublinie , ul 1 -maja albo 3 zawsze mi sie myli z ta przy krakowskim moze sie zetkniemy nie wiedzac o sobie hehe basiek
gość
05-03-2007, 21:07:00

05-03-2007 o 19:15, gość :
do Pati.........
jakbys nie zauwazyla nie pytam o to dlaczego nie znika ale dlaczego nie mam zadnych objawow jak tu ludzie pisza ze juz po 5 czy ilus dnich skora schodzi z platami czy ze wyskakuja syfy...
zaczelam braz z siostra i u niej wyskakuja jej syfy a mi nic poza malymi wypryskami
radzilabym zasiegnac jakiejs ksiazki pt "jak czytac ze zrozumieniem'
zanka

a to bardzo zabawne, gdzie tak napisałas ?? sama chyba powinnas popracowac nad przekazem, bo jasno to sie nie wyrazasz. dla mnie koniec ten dyskusji bo to nie temat, poza tym nie wiem na co liczysz... ze podamy ci termin kiedy ? czekaj cierpliwie to sie dowiesz, wszystko w tym leczeniu to indywidualna sprawa.
P.
gość
05-03-2007, 21:58:00

Laski nie kłócić się! Boże, dokładnie tak jak u mnie w pracy.
Maleństwo nie wiem czy powinienem ci to przesyłać bo nie brzmi to za ciekawie - znalazłem oczywiście ten post. Dotyczy co prawda Roaccutanu, ale przecież to to samo co Izo.
Post znajdziesz pod adresem: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=21618454&v=2&s=0
Pamiętaj tylko że w ulotce jest napisane że zdarzały się udane próby samobójcze - więc pewnie takie coś zdarza się tak często jak i one...
No nic. Głowa do góry - ja dziś zakupiłem Akneroxid 5% i tam gdzie wyskakuje - po prostu smaruję. Jedyne co mnie niepokoi to coraz częściej wychodzące słońce - nie mam okularów p/słonecznych. W ogóle w tym roku nie wyobrażam sobie lata...((
gość
05-03-2007, 21:59:00

uprzejmoscia to ty nie grzeszysz Pati!!!!!!!! a poza tym forum chyba jest po to by sie radzic i pytac...bo kto pyta nie bladzi...
gość
06-03-2007, 05:49:00

Czy podczas brania *** moza sie mysc mydlem siarkowym??
gość
06-03-2007, 07:39:00

02-03-2007 o 19:47, agatulka :
KATARINA- - mi tez wyskakuja i to tylko ropne na brodzie i czasem na policzku...moja derma powiedziala,ze juz powinno byc o wiele lepiej i dala do zrozumienia,ze jestem ciezkim przypadkiem... ale nie poddaje sie, walcze z tym dziadostwem do konca!

Czesc Agatulka,
Ja biore *** 3.5 miesiaca + tabl.antykonc.Musze ci powiedziec ze jeszcze w trzecim miesiacu bylo nieciekawie...Teraz widze duza poprawe,tylko jakies male zaskorniaki...Wiec glowa do gory
gość
06-03-2007, 09:34:00

DZIEWCZYNY ratunku , mam 17 dzien a tu juz okres to izo ???? za wczesnie do cholery to grozne co mam robic ? miała z was tak ktoras?? prosze o odp basiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: