Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-03-2007, 09:33:00

ja mam takie pytanie teraz mam zaczac brac 30mg na miesiac... i nie wiem czy brac to naraz czy rozdzielic na 20 i 10??????? do tej pory brałam 40mg wiec nie bylo porblemu. Rozkladalam to na 2 dawki. Odpiszcie prosze. Acha z tymi hormonami... to trzeba miec skierowanie??? i od jakiego lekarza mozna to dostac? Wie ktos jak to zrobic najtaniej??? Lenka
gość
03-03-2007, 10:26:00

pierwsze badania na hormony zleciła mi derma ale nie na wszyskie zapomniała o prolaktynie i dalej sie zastanawiam czy jest ok czy nie najlepiej od ginekologa, i nie wiem jak wy ale u mnie zrobiłabym to za darmo tylko długo czekac trzeba. 73 dzien jest i niby derma mowi ze lepiej ale patrzac w lusterko to tak sobie. dalej cos wychodzi i dalej cos po tym zostaje. ciekawe kiedy temu swinstwu to sie znudzi wreszcie bo mnie zaraz wezmie jakas deprecha normalnie , zwłaszcza ze zawsze miałam do niej sklonnosci kiedy widzieliscie znaczna poprawe?? badan derma mi po tych 73 dniach nie zaleca, bo jej mowie ze dobrze sie czuje i o skutkach ubocznych nic mojemu organizmowi niewiadomo ale to dziwne ze mi ich nie zleca, ehhh zeby wreszcie była juz ta znaczna poprawa to najwazniejsze, troche smutny basiek
gość
03-03-2007, 11:12:00

Hej ludziska "wyedukowani"! Czy te badania mają być na wszystkie hormony czy może tylko na niektóre? Wydaje mi się, że jeśli ma być ok to wszystkie powinny być w porządku, ale wolę sie spytac doświadczonych

Kasiek***
Początkujący
03-03-2007, 14:39:00

Kolejny raz zadaje to pytanie .. Rozmawiałem oststnio z kolega który po rozpoczęciu leczenia *** zaczą mieć problemy z potencją...
czy to jest mozliwe i czy często się zdaża?? Bo troche mnie to zaczeło przerażać a sam zaczołem go stosować.
Z góry dzieki za odpowiedzi.
Pozdro
Wkońcu i tak wszyscy zostaniemy tylko wspomnieniem...
gość
03-03-2007, 15:00:00

To na 90% nie jest spowodowane ***. Skutki uboczne mogą być bardzo różne, ale takie dziwne nie występują często, wiec nie musisz sie martwić. A ten kolega mógł przeczytać gdzieś, zę tak może sie stać no i sie stało dzięki temu, ze ciągle o tym myślał.
gość
03-03-2007, 16:16:00

Mam do Was takie pytanie, głównie do dziewczyn. *** biorę od nieco ponad 3 miesięcy, więc skóra mi się nie przetłuszcza. Zauważyłam jednak dziwne zjawisko: kiedy posmaruję twarz kremem lub/i podkładem, po ok. 5 minutach zbierają mi się na nosie kropelki tłuszczu. W sumie wyglądają one jak woda, i są takie duże. Aż nos mam mokry. :/ Muszę wtedy zmatowić się czymś i potemte kropelki znikają. Co to może być? Przed *** nie miałam takiego czegoś. Skóra w każdym miejscu tłuściła się równomiernie, a tu teraz taki dziwny problem z nosem. A wystarczy, że raz czy 2 razy go zmatowię i potem jest spokój. Ale dziwi mnie to, że te kropelki wyskakują ok. 5 minut po nałożeniu kremu, kiedy nie nałożę nic, nos jest suchy!

Gosiek
gość
03-03-2007, 17:40:00

Do Magdy z Poznania. Cześć, ja też jestem z Poznania i też biorę ***- od 2 miesięcy, mam pyt gdzie chodzisz do dermatologa, bo ja muszę jeździć do łodzi albo konina...Dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam!!!!!!!!
Wtajemniczona
03-03-2007, 17:45:00

Gosiek, ja mam cos trochę podobnego- jak susze włosy po umyciu np to na nosie i pod nosem tez wyłażą mi takie kropelki, tak jakby mi sie skóra strasznie skraplała w sumie to mi jakos specjlanie nie przeszkadza, ale wczesniej czegos takiego nie miałam.
Wtajemniczona
03-03-2007, 17:47:00

Aha, jeszcze tlyko dodam, że tak mi się dzieje po kremie, po podkłądzie nic takiego nie zauwazyłam...
gość
03-03-2007, 18:21:00

pytanie do Wrocka gdzie i za ile dokladnie kupujesz ***?? i ile kosztuje Cie wizyta??bo tez jestem z teog miasta i niedlugo moich rodzicow zbankrutuje moje leczenie;] pozdrawiam . wszystko zaczyna byc coraz lepiej ale to juz poczatek 5 miesiaca wiec musi. co dziwne ogladalam zdjecia ludzi sprzed i po i okazuje sie ze ci co mieli mniej nasilony musza sie dluzej leczyc(wynika to z moich obserwacji i autopsji) no ale coz jakos trzeba porzezyc. a co do okolarow mi derma nic nie powiedziala a wlasnie z moimi oczami cos dziwnego sie dzieje. musze zakupic takowe bo kreta zbliza sie coraz wiekszymi krokami;]
pozdrawiam braci i siostry Ani$

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Jestem tu nowa
Witam serdecznie otóż od pewnego czasu mam problemy ze skórą a zaczęło się kilka lat temu i pojawiają się cyklicznie potem znikają ,są to małe krostki pojawiające się na ciele najczęściej na przedramieniu potem przechodzą na klatkę piersiową i brzuch .Dodam że pracuje w DPS i zauważam to również u moich podopiecznych z tym że gdy mam kilka dni wolnego to się wycisza natomiast pod koniec dnia w pracy czuje już swędzenie i pojawiają się nowe krostki
Plamy na skórze
Plamy na skórze u 5 latka ktoś ma pomysł co to może być luz czym smarować?
gość
Co to może być
Wyskoczyło mi coś takiego co to może być
Reklama:
Reklama:
Reklama: