Reklama:

świerzb (948)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-02-2010, 14:46:35

MROZIĆ UBRANIA W ZAMRAŻARCE

PRASOWAĆ WERSALKĘ, KRZESŁA

WESOŁO NIE

ALE NIE PRASOWAĆ CIUCHÓW

BO OD TEGO MOŻNA ZWARIOWAĆ

POSCIEL DO MAGLA

JA SMAROWAŁAM SIARKOWĄ, ALE TEŻ OLEJEM Z NAGIETKA

KOCHANA EMERYTKA MI ROBIŁA Z NAGIETKA SOK W SOKOWIRÓWCE

SKÓRA MI ZŁAZIŁA-ALE TO CHYBA PODZIAŁAŁO

ALE TRZEBA JAK NAJSZYBCIEJ STWORZYĆ BARIERĘ-KREMOWAĆ SIĘ DOBRYM BALSAMEM

SMAROWAĆ PO KURACJACH SKÓRĘ NP. CETAPIL MD WYDAJNY O.30ZŁ

TAM JEST OLEJ MAKADAMIA- DZIĘKI NIEMU SKÓRA STARUSZKI ZMIENIŁA SIE W CIĄGU 3 DNI

MINEŁY DWA LATA OD WYLECZENIA

A JA JAK COŚ WIDZĘ NA SKÓRZE TO OD RAZU BALSAMEM SMARUJĘ

ALE BOJĘ SIĘ PONOWNEGO ZARAZENIA

POLECAM
gość
04-02-2010, 14:47:37

Treść zablokowana przez moderatora

gość
08-02-2010, 22:55:04

gość
12-02-2010, 21:48:15

gość
13-02-2010, 18:54:07

Witam! Jestem przerazona tym co tutaj wyczytałam!Chce mi sie ryczeć !Przez ok dwa miesiące myślałam że mam jakieś uczulenie od proszku czy płynu do płukania czy zmiany tabletek antyk. ale było tych swedzących krosteczek coraz wiecej najpierw w okolicach stóp potem na udach a teraz juz mam na dłoniach .Poszłam do dermatologa diagnoza świerzb ,myślałam ze tam padne tak jak stałam! Jakim cudem !myślałam ze takie paskudztwa tylko w brudach się zalęgają ,wiec jakim cudem ja to mam!!! no ale pani dermatolog wyjaśniła mi jak można sie zarazić i myśle ze musiałam to podłapac w pracy gdzie mam ciągły kontakt z ludzmi,zreszta nie ważne !Jestem przerażona bo po tym co tu wyczytałam boje sie ze juz nigdy sie tego świń.....nie pozbede! Moja córeczka jeszcze nic nie ma ,mój mąz dostał juz na dłoniach i teściowa też to podłapała choć z nami nie przebywa az tak czesto! niedługo wszyscy bedziemy chodzić zasyfiali! dermatolog przepisała mi jaką maść na bazie siarki robiona w aptece na zamówienie, smaruje sie nią przez 3 dni ,potem kąpiel i powinno być po sprawie (według lekarki),ale ja trace nadzieje, dalej mi wyskakuja nowe robacze domki!a mojej córeczce strasznie ta maść podrażnia skóre aż w jednym miejscu ma tak jakby zadrapanie! jak mam to wszystko prac ,gotować, prasowac ( z tym syfem na rękach) ,nawet nie mam na to czasu bo pracuje i jak mama chodzic do pracy, jak tam moge innych zarazac o ile juz nie sa zarazeni, przecież to błedne koło. nigdy nie zdołam tego wytępić z mieszkania, a nie stać mnie na dezynfekcje i pranie 24 h .To już koniec jestem przerazona nawet na zwolnienie nie moge isc zeby to jakoś w domu do porządku doprowadzić juz chyba zawsze bede "zarażona" ,to okropne !!!Musiałam sie wyżalić!!!Co ja mama zrobić!!!Jak mam sie z tym wszystkim uporać!
gość
24-02-2010, 18:45:24

gość
26-02-2010, 18:48:36

Ivermectyne (stromectol) mozna zamowic w aptece internetowej, nalezy w wyszukiwarce wpisac mycanadianpharmacy-stromectol. akceptuja karty kredytowe visa i american express. Dostarczaja leki do Polski bez problemu
gość
27-02-2010, 15:05:05

gość
03-03-2010, 17:55:56

witam,
mi pomogł LYCLEAR, szukajcie na allegro, ludzie czesto przywoża z Anglii. Jest naprawde swietna
pozdrawiam
gość
04-03-2010, 17:32:06

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: