Reklama:

*** (1034)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
01-12-2007, 14:16:00

Witajcie. Ja na tym leku *** byłem przez miesiąc, jednak miałem częste bóle głowy i nie bardzo było widać jakikolwiek efekt. Na wizycie kontrolnej moja dermatolog zmieniła mi na ***. Ponoć dużo lepszy i przede wszystkim wypróbowany, bo jest już ok.2 lata w Polsce. Teraz już *** biorę drugi miesiąc i jest naprawdę super. A najważniejsze że czuje się dobrze tylko mam wysuszone usta, z którymi sobie radzę bo do każdego *** w aptece dostaje za darmo specjalną pomadkę przeznaczoną dla leczących się ***. Pozdro.
gość
03-12-2007, 13:59:00

hejka wszystkim. no ja koncze drugi miesiac 10mg dziennie. Bylam dzisiaj na wizycie i juz mam zmniejszone do 5mg. Poprawa jest znaczna, mialam duzo takich zaskornikow wystajacych na policzkach teraz zredukwaly sie w 80% i ogolnie o wiele lepiej twarz wyglada, oczywiscie ciagle cos wyskakuje, ale w moim przyp[adku tak moze byc do 6 miesiaca zazywania leku. Popytalam tez pani doktor o rozne inne sprawy- np jesli ktoregos dnia czujecie sie zle mozecie spokojnie ominac dawke i nic si enie stanie. mozecie tez pare dni pominac- ja ostatnio nie bralam przez 3 dni bo czulam sie fatalnie. straszne dusznosci, troche stany lekowe, jakas taka odurzona sie czulam, ale odstawilam, wzielam za 3 dni i jest ok, czuje sie normalnie
jesli chodzi o ciaze, to tez sie pytalam, no i wiadomo w trakcie NIE mozna zachodzic, ale potem wszystkie te skutki leku z organizmu zostaja usuniete.
a no i polecila mi pani kupienie lecytyny- na koncentracje i funkcjonowanie mozgu dobre.
No i pamietajciem zeby nie brac antybiotykow ani innych ciezszych lekow z tyi tabletkami.
A co do cen to tez dobre, bo np w Gdyni paczka 10mg kosztowala 102 zl a w Slubicach (woj lubuskie,przy granicy z Niemcami) 91 zl. niezle, takze rozgladajcie sie pewnie w aptekach tez roznie to wyglada nawet w tym samym miescie.
Co do alkoholu no to zdarza mi sie imprezowac, gorzej sie nie czuje od tego, ale faktycznie, trzeba dbac o siebie, macie racje
sa plusy i minusy leku, ale kazdy, czyja zmora sa pryszcze, jest w stanie wiele przetrwac. widze to po sobie, szcegolnie jak na twarzy sa efekty.
pozdrawiam.karolina
gość
04-12-2007, 19:07:00

Karolina, powiem pani doktor niech zmieni ci na *** to będziesz się dobrze czuła. A z tego co czytałem to nie powinno się odstawiać na kilka dni leku. Ja też po *** źle się czułem a teraz już dobrze po zmianie leku.
gość
02-01-2008, 22:20:00

hej widac,ze nie jestem calkiem swieza wsrod tych kuracjuszymam problemy z tradzikiem juz od 15 lat-rozni lekarze, rozne metody, jak sie okazuje nie do konca skuteczne. trafilam w Krakowie na dermatolog, ktora zachwala kuracje ***. w sumie zobacze, bo dopiero wzielam 7-ma tabletke (20mg na dzien).objawy jak to objawy, nie bede orginalna jesli wspomne o suchych wargach.na razie zauwazylam,ze skora nie swieci sie tak bardzo jak dawniej i mam mniejsze przebarwienia.ale to jeszcze za krotko. co do objawow,to wszystko zalezy od organizmu. nie zapomne jak czytalam o efektach peelingu azjatyckiego. w chwilach super poprawy skory skorzystalam z niego, ale przeszlam go nadzwyczaj spokojnie i bez wiekszych problemow. Wiec chyba nie powinnam sie az tak przestraszyc niektorych wypowiedzi. pozdrawiam wszystkich walczacych na boju tradzikowym. pozdrawiam.Kasia
gość
02-01-2008, 22:48:00

dziewczyny, czytam te wszystkie opinie o *** i wlasciwe tylko nieliczne z was pytaja o przyszla ciaze po odstawiniu leku. zastanawiam sie czy ktoras z was brala ***, a po odstawieniu go zaszla w ciaze i ma zdrowiutkie dzieciatko?pytam, bo wciaz mnie nurtuje to pytanie. juz mecze sie z tym paskudztwem od 15 lat, bralam juz mnostwo roznych rzeczy. od tyg. biore ***.Czy jest gorsze od tego co do tej mnie faszerowali?mam juz 30lat i jak tak czytam o dlugofalowym braniu tego leku to zastanawiam sie kiedy znajde lata na dziecko
prosze o odpowiedz jakas mame, ex-***-cjuszke:pozdrawiam. Kasia
gość
03-01-2008, 19:45:00

Witam mam brać to razem z Encortonem. ednak waham się bardzo, tym bardziej że dwóch innych lekarzy było niezbyt przychylnie nastawionych do takiego leczenia.....
gość
03-01-2008, 19:46:00

Witam mam brać to razem z Encortonem. ednak waham się bardzo, tym bardziej że dwóch innych lekarzy było niezbyt przychylnie nastawionych do takiego leczenia.....
gość
03-01-2008, 19:48:00

gość
03-01-2008, 19:48:00

Początkująca
04-01-2008, 15:48:00

skończyłam pierwszy miesiąc, wszystko było pięknie, buzia jak marzenie a teraz wysypało mnie strasznie ktoś miał może podobne objawy ?
Shiwa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: