*** przyjmuję 3 mies w dawce 60mg na dobę przy wadze 55 kg trądzik fakt na twarzy zginął na plecach niestety jeszcze nie:( ale jest duża poprawa. Wszystko by było ok gdyby nie silne złuszczanie skóry na ustach (z pomadką się nie rozstaję) i okropny ból stawów!!!:( do tego oczywiście podwyższony cholesterol i nocne pocenie! (czego nigdy nie miałam) Kilka lat temu (8-9l) przeszłam kurację ***m objawy przy stosowaniu miałam takie same:( ale kuracja nie na długo pomogła pomimo dużej dawki (zbyt dużej przy mojej wadze) CHOROBA wróciła w między czasie przyjmowałam antybiotyki, diane35, cyprest. Badania hormonalne wychodzą ok a trądzik nie ustępuje:(( a lekarze nie potrafią wytłumaczyć dlaczego się męczę z tym tyle lat!!! Pewna endokrynolog-ginekolog (mając przed oczami wyniki badań horm. które wych dobrze tak jak wspomniałam) powiedziała no cóż jest pani skazana na przyjmowanie hormonów:((( W czasie trwania jakiejkolwiek kuracji jest poprawa wyglądu skóry ale po odstawieniu leków trądzik powraca!!!!