Reklama:

WYPADAJACE WLOSY - co robic??? (3)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
26-08-2006, 12:13:00

Pytanie do specjalisty. Od jakis miesiecy wypadaja mi wlosy, co nigdy wczesniej nie trwalo az tak dlugo. Przez ostatnie 3 tygodnie wlosy wypadaja mi prawie garsciami, az boje sie dotknac glowy, bo za kazdym takim dotknieciem mam na dloniach po kilka wlosow. Strasznie jestem tym przerazona, nie wiem gdzie szukac pomocy i od czego zaczac. Biore juz 2 miesiace witaminy ale to nic nie pomaga, poza tym zmienilam juz 3 razy szampon i tez nie pomoglo. Poradzcie co robic?
bobobo
gość
11-05-2010, 11:14:58

W aptece dostaniesz Prolab, jak tak mocno Ci wypadają to oprócz szamponu weź koniecznie ampułki i lotion do stosowania po umyciu z tej serii.
gość
11-05-2010, 13:08:16

ja stosowałam ampułki Radical z szamponem i tabletkami tej serii - po pełnej kuracji (około 28 dni) włosy przestały wypadać! a już na pewno nie w takiej ilości, bo codziennie kilka włosów wypaść musi
chociaż wydaje mi się, że ze skutecznością tego typu specyfików bywa różnie, tak jak różne są przyczyny wypadania włosów

ponad to, lekarz radzi mił kilka- kilkanaście minut dziennie dobrze szczotkować włosy żeby pobudzić krążenie skóry głowy
efekt widoczny już po kilku dniach i nie trzeba wydawać pieniędzy na drogie preparaty POLECAM!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: