Reklama:

świerzb a krwiste krosty na pośladkach..... pomocy (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-10-2009, 17:51:47

witam serdecznie jestem pracownikiem budowlanym... po ostatnim wyjeździe do Warszawy z ekipą budowlaną "przywiozłem" do siebie świerzb ale nie o tym... świerzb wyleczyłem ale zanim go rozpoznałem minęło ze 2 miesiące odkąd pamietam po powrocie z wyjazdu na pośladku mam kilka wielkich krost są bardzo czerwone i bardzo swędzą ostatnio przebiłem jedną taką krostę i zaczęła krwawić bardzo intensywnie nie wiem co to jest a nie mam zbyt wiele wolnego czasu żeby chodzić po lekarzach... co to może być pozostałość po świerzbie??
gość
23-12-2009, 22:15:42

Gość 2009-10-03 19:51:47 witam serdecznie jestem pracownikiem budowlanym... po ostatnim wyjeździe do Warszawy z ekipą budowlaną "przywiozłem" do siebie świerzb ale nie o tym... świerzb wyleczyłem ale zanim go rozpoznałem minęło ze 2 miesiące odkąd pamietam po powrocie z wyjazdu na pośladku mam kilka wielkich krost są bardzo czerwone i bardzo swędzą ostatnio przebiłem jedną taką krostę i zaczęła krwawić bardzo intensywnie nie wiem co to jest a nie mam zbyt wiele wolnego czasu żeby chodzić po lekarzach... co to może być pozostałość po świerzbie??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Plamy na skórze
Plamy na skórze u 5 latka ktoś ma pomysł co to może być luz czym smarować?
gość
Białe swędzące krostki na ciele w okresie marzec-sierpień
Dzień dobry, W tym roku jak i w zeszłym dostałam pod koniec marca wysypkę która swędzi, jest BIAŁA. Białe kropki .. jak kaszka, robi się czerwona pod wpływem gorąca i nasila w różnych porach dnia. ( nie jest to uczulenie podobnie - zwrotna informacja od 3 dermatologów) Ręce mi opadają… nikt nie wie co to jest… nikt nie widzi problemu. A problem pojawił sie rok temu o tej samej porze. Czy macie coś podobnego? Czy ktoś z lekarz spotkał się z takim czymś?
gość
Siniejące paznokcie
Witam, kilka dni temu zauważyłam na jednym paznokciu zasinienie które się pogłębia, nie uderzyłam nigdzie palcem i nie pamiętam skąd ten uraz mógł się pojawić. Teraz wyskoczyło i na drugim palcu ale blado czerwona plama, co to może być? Chodzę do pracy w butach BHP z metalowym noskiem czy to może być ich wina? są dobrze dopasowane i wygodne, nie są za ciasne. Bardzo proszę o poradę.
gość
Co to może być
Wyskoczyło mi coś takiego co to może być
Reklama: