Witam
Na wstepie napisze ze jestem mocno zaniepokojony naglym stanem mojej skory,bardzo bym prosil o osobe ktora zna sie na zmianach/chorobach skornych o wypowiedzenie sie czym moze byc moja nagla zmiana na skorze.Zaczelo sie od tego ze bodajze we wtorek jak polozylem sie lozka i probowalem zasnac nagle zaczely swedzic mnie nogi w okolicach piszczela i rece oraz dlonie.Oczywiscie drapalem to zapewne niepotrzebnie ale jest to naturalny odruch na swedzenie,drpalem sie tez drugiego i trzeciego dnia jeszcze zbytnio nie przejmujac sie zaistaniala sytulacja,stwierdzilem ze to jakies uczulenie po antybiotyku ktory bralem przez 6 dni i po prostu minie po paru dniach i zakonczy sie to na tym swezeniu.Jednak zauwazylem wczoraj ze na dloniach i rekach pokazalo sie mnostwo jakis jakby krostek czy pechezykow sam nie wiem jak to nazwac pokaze ponizej zdjecia.Dodatkowo oczywiscie dalej mnie mocno swedzi drapalem to ale juz staram sie coraz mniej.Dzis tych krostek jest wiecej co znacznie mnie zaniepokoiło.Na prawde nie wyglada to dobrze,nie przypomina mi to jakiegos zwyklego uczulenia a cos znacznie powazniejszego. .Oczywsicie nogi rozniez mnie dalej swedza tez pojawily sie tam te dziwne krostki ale sa mniej widoczne oraz jakies pojedyncze slady przypominajace ukaszenia komarow,co prawda pogryzly mnie wczoraj solidnie ale nie mialem nigdy sladow po komarach.Do tego w internecie naczytalem sie o roznych niefajnych chorobach ktore pasuja do zmian na mojej skorze co jeszcze bardziej nasililo moj niepokoj. Jak cos posmarowalem sie mascia na sterydach bo slyszalem ze jest skuteczna na takie schorzenia.Na pierwszym zdjeciu dloni jest najlepsza ostrosc i te "krosty" sa najlepiej widoczne.Jeszcze raz prosze o pomoc.