Reklama:

Swędzące plamy na całym ciele (8)

Forum: Pielęgnacja i uroda

gość
13-01-2014, 11:43:07

Witam.Już od prawie trzech miesięcy na mojej skorze pojawiają sie swedzące plamy takie jak na zdjęciu.Sa dni kiedy jest ich mniej,czasem,jak np teraz jestem prawie wszedzie obsypany.stopy (podbicie i okolice kostek),łydki(dookoła),ramiona,ręce,pośladki...drugi raz z kolei spuchła mi tez powieka.nie dzieje sie to stopniowo,a natychmiast.zaswędzi,przetre oko i powieka puchnie jak na zdjęciu.jako że na te chwile nie jestem w stanie wybrać sie do lekarza,ponieważ jestem a Anglii i czekam na ubezpieczenie prosze o jakąs przypuszczalną diagnoze.może ktos sie spotkał z czymś takim.czy to zwykła alergia (wapno nie pomaga) czy coś poważniejszego?jest jakiś sposób na złagodzenie?pracuje publicznie i nie wyglada to za dobrze kiedy sie stale drapie po nogach,czy rękach....Z góry dziekuje za jakiekolwiek info.
gość
31-10-2015, 18:19:42

Witam mam to samo i też nie wiem co to jest. Od 4 miesięcy się z tym męczę a pani Dermatolog niby nic nie widzi......
gość
07-07-2016, 20:25:41

Może ktoś wie co to?
Forumowiczka
11-07-2016, 12:00:40

Hmm najlepiej z takimi rzeczami do dermatologa- Drogi Gościu, a jeżeli jeden nie pomoże to do innego :)
gość
04-08-2016, 17:53:13

mam to samo od kilku tygodni. lekarz twierdz ze sa to ugryzenia. idiota
gość
16-08-2016, 11:01:03

Jakiś czas temu miałem podobny problem. W okolicach nadgarstka wyskoczyła mi zmiana i nic nie chciało pomóc. Poszedłem do lekarza rodzinnego i ten polecił mi zakup kremu łagodzącego Alergo. Poskutkowało. Jeśli macie takie problemy polecam sprawdzić: http://bit.ly/2aWSnEx
gość
23-02-2018, 16:45:26

Coś się dzieje z Wątrobą... Jest czymś zatoksyczniona. Nalezy to usunac z diety. Nie wiem co to... Leki, urzywki?
Początkująca
27-02-2018, 11:43:36

Przczyn może być wiele ciężko stwierdzić ale skoro mieszkasz w Angli to może spróbuj np konsultacji telefonicznych http://www.esderm.pl/en/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: