Witaj,siniaki pod oczami mogą być przyczyną wielu chorób,ale nie denerwuj się za wcześnie.Dopóki nie ma diagnozy specjalisty nic nie można stwierdzić po samych siniakach.W moim przypadku siniaki mam już około 10 lat,trochę mi to przeszkadzało,nie czułam się z tym dobrze.Moja rodzinna stwierdziła "taka twoja uroda"i co mi po tym,było to kilka lat temu(może 5,zapomnialam)ale ja nie o tym.Moje niepokojące dolegliwości dopiero były przede mną,ogólne osłabienie,drętwienie lewej ręki do łokcia,lewa noga również slabsza,czułam olbrzymi ciężar na lewej łopatce,błysk w lewym oku i te sraszne sińce szczególnie widoczne wieczorem,gdy byłam już po pracy okropność.Ale ja nie chce Cię straszyć u mnie wyszla zmiana w mózgu,jestem po zabiegu wstawienia zastawki komorowo-otrzewnowej.Tylko nie panikuj jeżeli nic nie odczuwasz, to nie musi być nic poważnego lub tylko po prostu przemęczenie.Wysypiaj się dobrze,dobra rada zrób badania,na początek podstawowe(u mnie dopiero wyszło w rezonansie magnetycznym głowy,tak wszystko było w normie )nie ma co panikować jeżeli to tylko przemęczenie pozdrawiam PA.