Reklama:

Ratunku nie wiem co sie dzieje!!!!!!!!! (4)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-09-2009, 17:53:00

Zaczne od tego ze przed siwtami wielkanocnymi farbowalam wlosy na blond farba Loreal i spalilam sobie skore glowy do takiego stopnia ze na 2-gi dzien mialam jeden wielki strup na dlowie, po paru dniach zeszlo ale zaczal sie koszmar od tamtego czasu strasznie wypadaj mi wlosy dodam ze jestem obecnie w 6 m-cu ciazy wypadaja mi garsciami nie wiem czy zostala mi juz polowa wlosow i za kazdym razem jak wloze palce we wlosy to wypadaja. Mowilam o tym ginekoogowi powiedziala ze mam jakis stres i ze to od tego a ja wiem ze nie. Dodam ze tam gdzie skora byla njbardziej spalona czuje czasami takie niemile dretwienie (caly< czubek glowy) Prosze mi pomoc przynajmniej nich ktos mi powie co mam robic!!!! to jest straszne nawet boje sie je myc i czesac bo non stop wypadaja boje sie ze bede lysa!!!!!!!!! czasami az placze Pomocy prosze!!!!!!!!11
gość
10-09-2009, 18:13:00

W ciąży gospodarka hormonalna dostaje szalu i mogą włosy wypadac ale nie słyszałam jeszcze zeby tak mocno??? udaj sie do dermatologa!! innego wyjscia chyba nie masz!!
gość
10-09-2009, 18:37:00

grzebie w necie i mnie perzeraza ze moze to byc zwiazane z anemia ciazowa ze stresem rowniez ze kobiety moga po ciazy stracic calkowicie wlosy nawet w ciagu 1-ej nocy i ze niby to odrasta ale po czasie. boze jestem zalamana!!!!!!!! jutro ide do dermatologa nich cos poradzi bo zwariuje to moj jedyny sterste piepr....one wosy!!!
gość
28-01-2016, 18:02:14

Nie rozumiem, piszesz że spaliłas sobie włosy a następnie pytasz czemu wypadają.. i Ty chcesz mieć dziecko. Jesu..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: