Reklama:

Prosze porade czy to egzema jak leczyc? (3)

Forum: Skóra

Początkujący
16-02-2018, 21:12:43

Witam. Niewiem czy dobry dział jeśli nie to proszę o przeniesienie. Syn 3 latka skończone w grudniu. Strasznie się drapie przed pójściem spać, w srodku nocy budzi się płacze i się drapie, byliśmy u 3 alergologow mówią że to AZS, dziecko uczulone na mleko soje koty psy, kotów i psów nie mamy, mieszkanie sprzątane, próbujemy smarowac go wszystkim co jest dostępne od ziajki jakieś mleczka do latopica zero poprawy, dziecko masakrycznie płacze przy smarowajiu go tym kapiemy go w samej wodzie bo po dodaniu emolientow mowo ze go piecze! Nie mamy już pomysłu z żoną jak mu pomóc
gość
17-02-2018, 22:13:38

Ja sie na tym nie znam ale do mnie jak przyszla polozna po porodzie to zalecila mi kapac dziecko w krochmalu (kisiel z maki ziemniaczanej) i przez pol roku tak tylko z mezem mylismy dziecko. Akurat syn nie mial problemow zevskora ale zalecala mi to bo mowila ze przy roznych chorobach skory to podobno dziala cyuda a nie ma sensu wydawac kasy na tevspecyfiki z aptek bo pomagaja lub nie. Nie zaszkodzi ci sprobowac. Poza tym zero chemi (mydel itp)
Początkująca
19-02-2018, 12:59:15

Ja polecam Emolienty . Działają super na alergię , egzemę i atopowe zapalenia skóry. Najlepsze są te z aptek. Emulsja do kąpieli i balsam do ciała powinny pomóc :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: