Reklama:

problemy z cerą (6)

Forum: Pielęgnacja i uroda

gość
31-05-2011, 12:51:07

Mimo, że mam już ponad 30 lat to moja cera na buzi wygląda jak w okresie dorastania. Robią mi się zaskórniki oraz ropniaki. Zresztą ropniaki pojawiają mi się również na plecach i dekolcie.
gość
01-06-2011, 11:34:43

Witam,
choć trądzik występuje głównie w okresie dojrzewania, czasami może utrzymywać się. po 30 r.ż Jest bardzo wiele nowoczesnych preparatów o dobrej skuteczności leczenia każdej postaci trądziku. Zachęcam do podjęcia terapii w rękach dobrego dermatologa a wygląd i jakość życia w krótkim czasie się polepszy.
Pozdrawiam
Początkujący
05-06-2011, 06:42:36

Uważam że im prościej tym lepiej, a więc zwykłe szare mydło które nie narusza i nie niszczy naszej tłuszczowej osłony + oliwka bambino, gwarantuje po tygodniu wszystko wraca do normy a wszytkie problemy to wymysł Korporacji Farmaceutyczych która robi olbrzymią kasę na wszelkiej maści PREPARATACH
Początkujący
05-06-2011, 06:46:22

Zacznijcie doceniać naturalne środki takie jak np. olejek herbaciany - (w aptece doradzą co do stosowania) a TRĄDZIK - problem i koszmar młodych ludzi przestanie istnieć
gość
21-06-2011, 19:07:42

każdemu pomaga co innego, ja mam 30 lat i podobny problem do niedawna, bo odkąd zaczęłam stosować epiduo moja cera bardzo się poprawiła :)
gość
19-07-2011, 16:33:17

ja też stosuję epiduo, na efekty trzeba mi było troche poczekać, ok dwa miesiące, ale jestem bardzo zadowolona ze stosowania epiduo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: