Reklama:

Problem z penisem, biały pasek (4)

Forum: Skóra

gość
13-09-2021, 12:52:28

Witam, z jednej strony jest to krępujące pytanie tabu, lecz mam taki problem gdyż od od dziecka mam taki problem, że mam biały pasek na przodzie trzonu prącia, jak i białe plamki na wędzidełku penisa. prosiłbym o pomoc jak mógłbym go usunąć próbowałem usunąć naskórek w miejscach białych plam, lecz to nic nie dało odrastało na nowo. Prosiłbym o pomoc
gość
02-11-2021, 23:26:18

Był Pan u jakiegoś dermatologa próbował to diagnozować ? trzeba o pokazać specjaliście i wykluczyć liszaj twardzinowy, Erytroplazja Queyrata to może być wszystko
gość
11-06-2022, 08:37:48

Gość 2021-09-13 14:52:28
Witam, z jednej strony jest to krępujące pytanie tabu, lecz mam taki problem gdyż od od dziecka mam taki problem, że mam biały pasek na przodzie trzonu prącia, jak i białe plamki na wędzidełku penisa. prosiłbym o pomoc jak mógłbym go usunąć próbowałem usunąć naskórek w miejscach białych plam, lecz to nic nie dało odrastało na nowo. Prosiłbym o pomoc
Wykonałeś jakąś diagnostykę ? borykam się z podobnym problemem i nawet lekarze rozkładają ręce
gość
26-06-2022, 12:34:36

Mam coś podobnego jednak nie radzę leczyć się z internetu tylko podejść osobiście do odpowiednego specjalisty. W moim przypadku Dermatolog stwierdził, że jest to liszaj ale jaki to nie powiedział. Może zejść samo lecz nie musi. Można leczyć lecz cieżko to usunąć. Urolog może wykonać badanie histopatologiczne i dobrać lek na sterydach bodajże odpowiednio do przypadku i pacjenta.. ale czy takie badanie załatwisz za free czyli na NFZ to tego nie wiem.. choć zdziwiłbym się gdyby tak było.. Powodzenia wszystkim ! Dbajcie o zdrowie bo macie jedno! Pozdrawiam!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: