Reklama:

Powiększająca się zmiana (2)

Forum: Skóra

gość
07-01-2017, 21:16:12

Witam,
Od około miesiąca mam taką zmianę na ramieniu... Zaczęło się niewinnie (od strupka, chyba pojawiały się już), ale tym razem się jakby zaogniło...
Swędzi, jest chropowate w dotyku i ma bardziej czerwone brzegi. Powiększa się...
Wizytę u dermatologa mam dopiero za miesiąc i chciałbym wiedzieć, czy powinienem bardzo się martwić, tj. iść szybko prywatnie do dermatologa?
Choruję na celiakię, jeśli ma to znaczenie.
Czy może to być początek łuszczycy? Jedno ognisko?
gość
05-05-2024, 14:05:36

gość 07-01-2017, 22:16:12
Witam,

Od około miesiąca mam taką zmianę na ramieniu... Zaczęło się niewinnie (od strupka, chyba pojawiały się już), ale tym razem się jakby zaogniło...
Swędzi, jest chropowate w dotyku i ma bardziej czerwone brzegi. Powiększa się...
Wizytę u dermatologa mam dopiero za miesiąc i chciałbym wiedzieć, czy powinienem bardzo się martwić, tj. iść szybko prywatnie do dermatologa?
gość 07-01-2017, 22:16:12
Witam,

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: