Jestem chora na pokrzywkę przewlekła od 12 lat . Przerabialam Clemastinum , Ketotifen , Cleratine , Telfast , Pelitol , Zyrtec , i różne inne tabletki których nie pamiętam już nazw. Brałam także tabletki uspakajające i sterydy, które pomagały na czas działania tabletki w organizmie. Stosowałam także zioła od księży które też nic nie pomagały. Diety tez nie dawały skutku. Jedyną ulgą dla mnie jeżeli chce wyglądać normalnie jak człowiek - jest alkohol. Jeśli chce w danym dniu wyglądać jak człowiek albo wysiew jest bardzo , bardzo duży wypijam 3 piwa lub 3 drinki. I to pomaga. Wszystkie plamy znikają lub dużo ich znika. Dodam jeszcze że wysiewy mam codziennie przez 12 lat. Raz jest lepiej a raz gorzej. Alkoholu nie stosuje notorycznie , tylko w takich przypadkach kiedy naprawdę muszę ponieważ mogę stać się alkoholikiem. Jeśli ktoś się wyleczył z pokrzywki niech mi powie jak , bo nie wiem co mam robić. Powiem jeszcze że funkcjonuje normalnie mam męża i 13 letnią córkę , ale jednak pokrzywka jest bardzo uciążliwa. O kontakt proszę pisać pod mój e mail judyta502@wp.pl. Pozdrawiam Judyta