Reklama:

Pocą mi się dłonie (9)

Forum: Twarz

gość
31-01-2017, 15:14:27

Pocą mi się dłonie
Mam nową pracę a powraca mój stary problem, ciągle pocą mi się dłonie, nawet nie muszę być zdenerwowana, a już ukradkiem wycieram ręce...poradźcie coś na to?
gość
31-01-2017, 18:07:08

Nie lubię zastrzyków ale byłam już tak wykończona ciągłym się poceniem, że dałam się namówić i jestem dzięki temu bardzo szczęśliwa! Toksyna botulinowa zadziałała doskonale mija już 2 rok i potu nie widać ani nie słychać. Polecam!
gość
20-02-2017, 14:13:49

Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.
gość
28-02-2017, 12:14:51

Mojej siostrze okropnie pociły się dłonie chodziła po lekarzach stosowała różne kremy czasem nawet psikała sobie ręce dezodorantami. W końcu lekarz zaproponował jej rozwiązanie tego problemu toksyną botulinową i się jej udało już mija drugi rok odkąd ten problem jest tylko jej złym wspomnieniem.
gość
22-03-2017, 14:19:23

Zgadzam się z poprzednikiem. Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM
Tak zastrzyki toksyną botulinową to geni
gość
30-03-2017, 20:24:38

Na początku jak lekarz mi podsuną ten sposób to myślałam, że oszalał. Jednak po długim czasie namysłu zdecydowałam zaryzykować i się udało od 3 lat
mój pot jest praktycznie nie widoczny i jestem z tego bardzo zadowolona.
gość
07-04-2017, 08:44:07

Jedną z przyczyn nadmierenej potliwości jest stres - przeczytaj sobie o tym tutaj np http://farmaceuta.org/wpisy/nadmierna-potliwosc-przyczyny/#more-5 :) I koniecznie odwiedź specjalistę, bez tego raczej się nie obedzie
gość
22-04-2017, 07:41:27

Ta metoda jest doskonała z tego typu problemami. Dokładnie jakiś rok czasu temu zastrzyknąłem sobie stopy i jestem bardzo zadowolony.
gość
27-04-2017, 10:43:20

Zgadzam się co do pozytywnych opinii na temat toksyny botulinowej. Około trzech lat temu sama musiałam to zrobić bo nie radziłam sobie z tym problemem a najbardziej jak się stresowałam, ale nie żałuje podjętej decyzji. Polecam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: