Reklama:

Pocą mi się dłonie (10)

Forum: Twarz

gość
30-01-2017, 09:49:25

Mam nową pracę a powraca mój stary problem, ciągle pocą mi się dłonie, nawet nie muszę być zdenerwowana, a już ukradkiem wycieram ręce...poradźcie coś na to?
gość
31-01-2017, 17:32:48

Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.
gość
19-02-2017, 17:50:10

Na początku jak lekarz mi podsuną ten sposób to myślałam, że oszalał. Jednak po długim czasie namysłu zdecydowałam zaryzykować i się udało od 3 lat mój pot jest praktycznie nie widoczny i jestem z tego bardzo zadowolona.
gość
28-02-2017, 11:14:40

Mojej siostrze okropnie pociły się dłonie chodziła po lekarzach stosowała różne kremy czasem nawet psikała sobie ręce dezodorantami. W końcu lekarz zaproponował jej rozwiązanie tego problemu toksyną botulinową i się jej udało już mija drugi rok odkąd ten problem jest tylko jej złym wspomnieniem.
gość
20-03-2017, 14:59:22

Również mam pozytywną opinie na temat zastrzyków toksyną botulinową. Byłam już zmęczona ciągłym staraniem się ukryć tego co mam pod koszulką, ale udało się zwalczyłam strach przed zabiegiem ostrzyknięcia się i czuje się jak wolny człowiek. Pozdrawiam
gość
30-03-2017, 14:00:40

Toksyna Botulinowa to doskonały sposób na męczący nas problem nadmiernego wydzielania potu. Zastrzyki miałam jakoś 7 lat temu i teraz nie pamiętam jak wyglądają koszulki mokre pod pachami. Serdecznie Polecam
gość
22-04-2017, 07:17:56

Gdy zaczął się u mnie problem nad potliwości to nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest on tak poważny. Pomyślałam,że to może tylko dojrzewanie i że ustąpi jednak trwało to coraz dłużej. Postanowiłam wybrać się z tym do lekarza i wtedy podsunął mi pomysł na zastrzyknięcie miejsc z którymi sobie nie radzę i udało się Toksyna Botulinowa zdziałała cuda.
gość
27-04-2017, 10:21:07

Ta metoda jest doskonała z tego typu problemami. Dokładnie jakiś rok czasu temu zastrzyknąłem sobie stopy i jestem bardzo zadowolony.
gość
18-06-2017, 16:25:03

a nie lepiej nie walczyc z cialem tylko z lekarzami, ktorzy chca zamaskowac objawy a nie znalezc przyczyne problemu. powinni porzadnie leczyc. gadanie "taka juz twoja uroda" swiadczy o ich urodzie debila. ostrzykiwanie jest skuteczne ale czasowe i bez sensu bo lepiej znalezc przyczyne. lekarze tak wlasnie chca usprawiedliwic swoje nieudacznictwo to czego sie nie da wyleczyc to wmawiaja ze ktos wymysla labo mowia ze taka uroda albo daja tone lekow i rocznie z wydatkow na leki wychodzi suma jaka mozna wydac na wakacje a za kilka lat na samochod...
ostatecznie siegaja po skalpel zeby napwic to czego nie moga zdiagnozowac
gość
19-06-2017, 11:17:28

uwazam dokladnie tak jak gosc powyzej. najlepsza opcja byloby gdyby to lekarze placili za te zabiegi np na potliwosc. od razu by sie poprawilo diagnozowanie hehe
bo dlaczego ktos ma placic za cos co nie powstalo z jego winy i za to ze organ powolany nie potrafi lub nie chce poradzic sobie z problemem. w naszym kraju teoretycznie problem kazdego ubezpieczonego powinien byc rozwiazany nieodplatnie bo i tak oddajemy krocie na skladki z tego mozna by sie leczyc prywatnie za granica jakby sie to zebralo zamiast uzerac sie z polskimi lekarzami. osobiscie uwazam ze kazdy powinien byc leczony porzadnie i do konca miec dostep do badan bez wzgledu czy jest ubezpieczony czy pracuje czy jest biedny czy bogaty ale tak nie jest
w zadnej innej pracy nie ma tak zeby nic nie robic i miec kupe forsy... (mowie o lekarzach nie obrazam wszystkich ale sa zakaly ktore sa nastawione na szybkie wypchniecie pacjenta za drzwi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: