Reklama:

PĘKNIĘTE NACZYNKA!!!! (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
02-03-2008, 15:18:00

Nagle na twarzy (nos i policzki) popękały mi naczynka. nos i policzki mam czerwone i wysuszone. jesli nakladam krem to parzy mnie w tych miejscach. podkładu nie moge w ogóle używac. co robic?" czy sa jakies dobre kosmetyki na to? Dzieki za odpowiedzi. :-o
gość
04-03-2008, 16:31:00

Koniecznie spróbuj kosmetyków ROSAKALM, zwłaszcza kremu regeneracyjnego do skóry z problemami naczynkowymi, a także kapsułek Rosakalm uzupełniających pielęgnację takiej skóry. Te ostatnie dostały nagrodę SuperProdukt 2007 przyznawaną przez Świat Kobiety. Producentem jest francuskie laboratorium Plante System. Możesz go kupić np. w aptece internetowej: www.farm24.pl

W kremie natychmiast po zastosowania łagodzi podrażnienia oraz niweluje zaczerwienienia, a jeśli będziesz używać go stale, czerwone, poszerzone, pękniete naczynka znikną Ci w ogóle.
Świetnie nadaje się do zastosowania właśnie podczas nagłych zmian klimatu i dobrze sprawdza się podczas gorączek. W kremie zastosowana bardzo skuteczny zestaw składników pochodzenia naturalnego: witaminy K, wyciągu z ruszczyka oraz potasu.
Krem natychmiast po zastosowaniu łagodzi podrażnienia oraz niweluje zaczerwienienia, a podczas systematycznego używania powoduje znikanie poszerzonych naczynek. A kapsułki przyspieszają znikanie czerwonych naczynek.
Używam go regularnie od kilku miesięcy i nie mam żadnych problemów z cerą. Żadnych!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: